Выставка электроники в Украине 8-9/10/16 октября CEE2016
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

27.09.2016

  CEE 2016 - це масштабна виставка електроніки, електротехніки та ІТ в Україні, яка відбудеться 8-9 жовтня 2016 року в Києві. ЇЇ учасниками стануть більш ніж 100 лідерів світової індустрії. На стендах, представлених компаніями можна ознайомитись з усіма можливостями найновіших продуктів та рішень: смартфонів, планшетів, браслетів-годинників, гіроскутерів та гіроколес, електророверів та електросамокатів, ультрабуків, рідерів, фото- і відеокамер, БФП, принтерів, телевізорів та великої і малої побутової техніки, електромобілів, 3D принтерів, електроенергетики і продукції LED, рішень для бізнес- та інших установ та багато чого іншого.

  До уваги відвідувачів з окремої експозиції з системної інтеграції будуть запропоновані корпоративні рішення по уніфікованих комунікаціях, відеоспостереженню, бездротовому зв’язку, мережевій безпеці, відеоконференцзвязку, хмарним напрямкам, безпеці і багатьом іншим напрямкам на базі робочих станцій, серверів та систем збереження даних , активного і пасивного мережевого обладнання, системного та прикладного програмного забезпечення. Особливу увагу в цьому році приділено багатьом новітнім технологіям в різноманітних галузях, зокрема розумному місту, технологіям та продуктам з використання енергії сонця та іншому обладнанню альтернативної енергетики, яке представлене окремо та в складі рішень.

Відвідати виставку Ви можете у ВЦ «КиївЕкспоПлаза»,Україна,
м. Київ, вул. Салютна, 2-Б,
павільйон 3