Компания А-Техно - Предприятие года 2016
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

30.12.2016

Ми раді повідомити, що Компанія А-Техно у грудні 2016 року отримала Статус-нагороду Підприємство року 2016.


Статус-нагорода «Підприємство року» - запатентований бренд на території України. Кожна з вершин зображеної корони (символу нагороди) символізує ключові характеристики діяльності компанії – ідеологія, підготовка, дисципліна. Об'єднання цих факторів сприяє досягненню високих результатів, формує довіру до компанії та є підтвердженням бездоганної ділової репутації підприємства.


Високий статус нагороди підтверджуєтьсяна міжнародному рівні - відзначення найкращих підприємств проводиться в 58 країнах світу, а з 2006 року – в Україні.

З 2013 року нагороди виготовляються під чітким контролем компанії SCR GmbH (Німеччина).


Даним Сертифікатом міжнародного зразка нагороджуються кращі підприємства України за певними критеріями.

Серед наступні критерії оцінки:

1) за досягнення переваг над конкурентами;
2) за визначні досягнення у житті компанії (створення бренду, відкриття виробництва, реалізація інвестиційного проекту, вихід на нові ринки збуту, винахід ноу-хау та інше);
3) за участь у створенні міцної підприємницької платформи для майбутніх поколінь;
4) за збереження корпоративної ідеології.

Данні досягнення являють собою одиниці виміру ділової репутації підприємства.


ЛІГА КРАЩИХ – рейтинг, в якому визначаються лідери економіки України спираючись на офіційнідані державної статистики. Аналіз, оцінка та статус компаній базується на цифрах та фактах офіційних фінансових звітів підприємств в чіткій та строгій відповідності із системою EUROPEAN STANDART RATING (Європейський стандарт рейтингу), визнаної в більшості країн світу.

 

сертификат предприятие года А-Техно

 

письмо лига лучших А-Техно

 

A-Techno NEWS