Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA) - AT010445 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA) - AT010445 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA)

Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA) - AT010445

Код товару: AT010445
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 22", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 22
Тип телевизора LED, Smart TV
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (75x75мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Digital Clean View, Mega Contrast, Wide Color Enhancer
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 2 х 3 Вт
Інтерфейси підключення 1 х RJ-4, 2 х HDMI, 2 х USB, CI, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), Headphone, SCART, антенный
Размеры с подставкой 519.6 x 341.4 x 155.4 мм
Размеры без подставки 519.6 x 323.8 x 52.3 мм
Вес с подставкой 3.6 кг
Частота обновления 100 CMR
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ще кілька років тому, служив лише для перегляду вечірніх новин і будучи, найчастіше, не дуже привабливою частиною інтер'єру, телевізор сьогодні - це цілий світ. Світ, який здатний подарувати кожному те, що для нього важливо: унікальні сервіси та контент тих, хто свято оберігає сімейні цінності, світ яких зосереджений у затишній вітальні з запахом свіжоспеченого хліба і дитячим сміхом; можливістю ділитися враженнями і подорожувати тим, кому недостатньо всесвіту з її незліченними загадками і сюрпризами для задоволення спраги пригод; безперешкодним спілкуванням і можливістю постійно поглиблювати свої знання для тих, хто прагне бути на крок попереду прогресу, кому подобається триматися на «гребені» інновацій.

Зупинивши свій вибір на LED-телевізорах
SAMSUNG UE22H5600 (UE22H5600AKXUA)
, ви отримаєте не тільки чудову якість зображення, але і дизайн, який гармонійно впишеться в концепцію будь-якого інтер'єру. Крім цього, LED-телевізори Samsung є найбільш доступними в своєму класі на ринку, відрізняються низьким енергоспоживанням і володіють широкими можливостями підключення до сумісних пристроїв.

З революційною системою управління голосовими командами і жестами Samsung Smart TV занурить Вас у футуристичний і невимушений світ розваг. Якщо Ви захочете розслабитись і не зможете знайти пульт ДУ, все що Вам потрібно зробити - це сказати "Привіт, ТВ" або махнути рукою, і Ви зможете давати телевізору різні команди, наприклад, перемикати канали і збільшувати або зменшувати гучність. Вам напевно доводилося шкодувати про пропущений цікавому моменті під час перегляду футбольного матчу. Режим Soccer Mode дозволить вам спілкуватися з друзями за допомогою програми Social TV або повернутися до потрібного моменту, який ви пропустили. При цьому зображення та звук будуть ще краще, і ви повністю поринете в атмосферу гри.

Нова оригінальна модель 2014 року не залишить вас байдужим. Досить велика діагональ 56 см) роздільна здатність екрану 1920x1080 дозволить насолодитися більш чітким і якісним зображенням. Є LED-підсвічування. Smart TV В моделі підтримується Wi-Fi. Наскільки це зручно ви зможете переконатися самі.

Ви більше не будете плутатися у численних дротах, а також зможете скористатися голосовою і відеозв'язком. Конструктивні особливості Можливість кріплення на стіну дозволить розмістити Samsung UE22H5600 в будь-якому зручному для вас місці, що дасть вам можливість насолоджуватися цікавими програмами і не відволікатися по дрібницях. Отримуйте доступ до будь-якого контенту - фільмів або програм - з допомогою простого в управлінні і інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу Samsung Smart Hub. Швидкий доступ до рекомендацій для користувача дасть можливість дивитися цікавлять вас програми без необхідності в пошуку каналів. Цей інтерфейс дозволяє дивитися фільми і телешоу, користуватися додатками, доступними на Samsung Smart TV, обмінюватися контентом з друзями в мережах Facebook і Twitter, переглядати фотографії та відео, а також слухати музику на всіх сумісних пристроях.

Даний телевізор стане не тільки предметом для проведення дозвілля, а також доповнить собою будь-який дизайн квартири. Додаткові можливості Samsung UE22H5600 Функція телетекст, не дасть вам пропустити важливу інформацію, а стереозвук вас просто підкорить. Адже від якості звуку залежить сприйняття інформації, а прослуховування улюблених пісень і перегляд кліпів надасть вам справжню насолоду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані