Звукова плата ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) - AT010530 - купити Звукові плати в Києві й Україні, доступні ціни на Звукова плата ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) - AT010530 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с винчестер ssd, либо кабель, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить корпус компьютера, обратите внимание на бесперебойник пк, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на фитнес браслет, предлагаем вам сделать выбор часы watch и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Рекомендуем купить кривой в нашем магазине, а также ибп бесперебойник с доставкой по Черновцам.
  • Предлагаем вам товар заклепочник ручной, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам компьютера, цена вас приятно удивит.
Звукова плата ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00)

Звукова плата ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) - AT010530

Код товару: AT010530
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс PCI-Express, Кількість каналів 7.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Інтерфейс PCI-Express
Количество каналов 7.1
Виробник ASUS
Опис

Придбати Звукова плата ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Прикраса звукової плати
ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) - зображення тигра, яке побачили археологи на одному з музичних інструментів, витягнутих ними при розкопках древніх руїн у Китаї. Це символ вічного прагнення людини до чистого, ідеального звуку. Завдяки використанню добірних компонентів і продуманій конструкції співвідношення сигнал / шум звукової карти Xonar Essence STX II 7.1 складає 124 дБ. Це значить, що її звучання в 64 рази чистіше, ніж той звук, який видають звичайні аудіо-ядра, що вбудовуються в материнські плати. Підсилювач для навушників TI TPA6120A2, вбудований в звукову карту Xonar Essence STX, дозволить отримати максимальну якість звуку.

Рівень спотворень цього підсилювача складає менше 0.001% при підключенні навушників з імпедансом до 600 Ом. Багатошарова конструкція друкованої плати дозволяє відокремити аудіосигнали від джерел шумів. Надійна електромагнітна ізоляція аналогових ланцюгів забезпечує низький рівень сторонніх шумів в відтворюваному сигналі. У даній звуковий платі
ASUS Xonar Essence STX II 7.1 (90YA00NN-M0UA00) використовується високоякісний цифро-аналоговий перетворювач Burr-brown PCM 1792A DAC, що володіє відмінним співвідношенням сигнал-шум - 127 дБ. Завдяки конденсаторам Fine Gold виробництва Nichicon звукова карта забезпечує глибокий бас і кристально чисті високі частоти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані