Детектор валют Спектр-Видео-МТ/ц LED - AT1112717 - купити Детектори валют в Києві й Україні, доступні ціни на Детектор валют Спектр-Видео-МТ/ц LED - AT1112717 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Детектор валют Спектр-Видео-МТ/ц LED
Детектор валют Спектр-Видео-МТ/ц LED

Детектор валют Спектр-Видео-МТ/ц LED - AT1112717

Код товару: AT1112717
В наявності
7 226 грн
Короткий опис:

Універсальний відеодетектор валют Спектр-Відео-МТ / ц LED. Встановлено 9 режимів перевірки: (УФ 18 Вт - 2 УФ світлодіода (працюють незалежно один від одного), ІК-контроль, мітка "М", просвіт, кольоровий мікротекст зі збільшенням 20 крат, режим антістокс з таймером відключення, вбудований магнітний датчик, білий верхній і косопадающим світло, збільшення в ІК 2,5 крата). Вбудовані в корпус кольорова відеокамера і 7-дюймовий ЖК-монітор. Контроль ірисового (райдужного) гуркоту, орловського друку. Функція "дистанційний мікротекст" - збільшення 20 крат на моніторі. Повністю відповідає Постанові №502 НБУ. Передбачено одночасний ІК + УФ контроль. Буклет А5 "Карти захисних елементів банкнот" в комплекте.Предназначен для визначення достовірності грошових знаків (євро, доларів, рублів, гривень, валюти будь-яких країн), цінних паперів і будь-яких інших документів (акцизних марок, облігацій, акцій, водійських прав, кредитних карток і т.д.) телевізійними і візуальними засобами.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Спектр
Тип детектора настольний (стаціонарний)
Вид просмотровий
Опис

Відеодетектор "Спектр-Відео-МТ / ц LED" призначений для визначення достовірності грошових знаків (євро, доларів, рублів, гривень, валюти будь-яких країн), цінних паперів і будь-яких інших документів (акцизних марок, облігацій, акцій, водійських прав, кредитних карток і т.д.) телевізійними і візуальними засобами і забезпечує наступні види перевірок: - повномасштабне, чітке, контрастне зображення ІК-образу на моніторі всій банкноти і частини банкноти з 2,5-ти кратним збільшенням у відбитому ІК-випромінюванні 840-880 нм; - повномасштабне, чітке, контрастне зображення ІК-образу на моніторі всій банкноти і частини банкноти з 2,5-ти кратним збільшенням у відбитому ІК-випромінюванні 930-970 нм; - контроль мітки "М" в автоматичному режимі; - в УФ спектрі випромінювання 365 нм; - в УФ та ІЧ спектрах випромінювання без перемикання режимів контролю; - в минаючому білому світлі; - в білому верхньому і косопадающем світлі; - магнітний контроль з використанням вбудованого датчика зі світловою і звуковою індикацією; - контроль спеціальних фарб з антистоксових люминофорами; - розмір купюри; - в 20-ти кратному збільшенні в білому світі з кольоровою візуалізацією на моніторі мікротекстів, Антисканерна сітки, механічних пошкоджень поверхні банкнот, волокон, орловського і райдужної друку, мікроперфорації і деметалізації голограм за допомогою вбудованої в корпус детектора кольорової відеокамери; Розміри робочої зони і наявність щілини для протягання дають можливість працювати з одиничними банкнотами, банкнотами в пачці, "віялом", розсипом і документами формату А4. Функція регулювання яскравості і контрастності забезпечує адаптацію зображення під потреби оператора. Детектор не має периферійних пристроїв, що виключає їх втрату і полегшує роботу касира.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані