Bluetooth-гарнітура Jabra Talk (100-92200000-60) - AT011409 - купити Bluetooth-гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Bluetooth-гарнітура Jabra Talk (100-92200000-60) - AT011409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Bluetooth-гарнітура Jabra Talk (100-92200000-60)

Bluetooth-гарнітура Jabra Talk (100-92200000-60) - AT011409

Код товару: AT011409
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас гарнітури Моногарнітури, Вага 10 грамів, Час розмови до 6 годин, Час очікування до 192 годин, Версія Bluetooth v2.1, Радіус дії до 10 метрів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Jabra
Класс гарнитуры Моногарнитуры
Вага 10 грамм
Время разговора до 6 часов
Время ожидания до 192 часов
Версия Bluetooth v2.1
Радіус дії 10 м
Опис

Придбати Bluetooth-гарнітура Jabra Talk (100-92200000-60) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Jabra EasyTalk - найбільш проста у використанні гарнітура на ринку. Цей пристрій розроблено спеціально для початківців користувачів, які освоюють свою першу Bluetooth-гарнітуру. Вона не вимагає спеціальної інсталяції і готова до роботи відразу ж після першого включення, завдяки моментальному з'єднання з мобільним телефоном.

Jabra EasyTalk забезпечує природну і чисту передачу голосу завдяки технології Digital Signal Processing (DSP). Більш того, гарнітуру можна одночасно підключити до двох пристроїв, що підтримує профіль Bluetooth (наприклад, мобільного телефону і ноутбука). Увімкнення та вимкнення пристрою здійснюється за допомогою кнопки-слайдера.

Налаштувати гарнітуру, а також перевірити стан акумулятора або статус з'єднання з телефоном допоможе система голосових інструкцій Голосові Інструкції і панель Jabra StatusDisplay. Завдяки функції автоматичного регулювання гучності, гарнітура транслює користувачеві голос співрозмовника комфортно для сприйняття.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані