Рюкзак для ноутбука HP 15.6" Value Grey (K0B39AA) - AT012962 - купити Рюкзаки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак для ноутбука HP 15.6" Value Grey (K0B39AA) - AT012962 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Рюкзак для ноутбука HP 15.6" Value Grey (K0B39AA)

Рюкзак для ноутбука HP 15.6" Value Grey (K0B39AA) - AT012962

Код товару: AT012962
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку 15.6", Спосіб закриття блискавка, Матеріал поліестер, Кількість основних відсіків 1, Внутрішня ширина під пристрій 305 мм, Внутрішня висота під пристрій 420 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Рекомендований розмір ноутбука 15.6
Спосіб закриття блискавка
Матеріал полиэстер
Внутрішня ширина під пристрій 305 мм
Внутрішня висота під пристрій 420 мм
Опис

Придбати Рюкзак для ноутбука HP 15.6" Value Grey (K0B39AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Якщо раніше ви мали проблеми з перенесенням того чи іншого виробу через незручності або ще яких-небудь негативних факторів, то вашій увазі пропонується рюкзак для ноутбука HP 15.6 "Value Grey (K0B39AA), який оснащений чудовою ручкою для перенесення, а також плечових ременем, що зроблять ваш день. У той же час, ви можете без зайвих турбот причепити дану продукцію і на візок.

Зручний доступ до вертикального зовнішньому кишені з підкладкою контрастного синього кольору зі сталевим відливом, в якому можна зберігати різні приналежності і дрібні речі. Ергономічні регульовані лямки, виконані з сіткового покриття з м'якою підкладкою, і м'яка спинка забезпечать комфорт при щоденному використанні. Спеціальне внутрішнє відділення з фіксуючим ремінцем призначене для ноутбуків діагоналлю до 39.6 см (15.6 "). Вам доступні додаткові кишені для ручок, мобільного телефону і аксесуарів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані