Телефон DECT PANASONIC KX-PRW110UAW - AT013250 - купити Телефони бездротові в Києві й Україні, доступні ціни на Телефон DECT PANASONIC KX-PRW110UAW - AT013250 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телефон DECT PANASONIC KX-PRW110UAW

Телефон DECT PANASONIC KX-PRW110UAW - AT013250

Код товару: AT013250
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Дод.трубки в комплекті немає, Тип екрану кольоровий, Клас товару Стильний дизайн, Колір білий (White), Тип АВН Автовизначник номера, CallerID, Автовідповідач немає,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Тип АОН CallerID, Автоопределитель номера
Объем телефонной книги 500 номеров
Тип экрана кольорова
Колір білий (White)
Класс товара Стильный дизайн
Громкая связь Спикерфон
Способ набора номера набор на трубке
Особливості режим "радионяня" (требуется подключение второй трубки)
Опис

Придбати Телефон DECT PANASONIC KX-PRW110UAW Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Радіотелефон Panasonic KX-PRW110UAW має наступні функції: голосовий АОНCaller ID, а також кольоровий TFT дисплей, спікерфон на трубці, будильник з функцією повторного сигналу і встановлення дня тижня. Пристрій може працювати до 11 годин у режимі розмови, а також до 150 годин у режимі очікування. Стильні трубки відмінно впишуться в будь-який інтер'єр, як в офісі, так і вдома. Вишукані матеріали обробки, 2,2 дюймовий TFT дисплей з чіткими графічними іконками зроблять використання цих моделей максимально приємним і комфортним. Горизонтальне виконання трубки у моделі KX-PRW110UА забезпечить додаткову зручність при розмові по спікерфона, а магнітний адаптер дозволить швидко і надійно помістити трубку на базовий блок. Флагманська модель KX-PRW110UА здатна підключатися до бездротової мережі Wi-Fi, завдяки чому з допомогою безкоштовного додатку Smartphone Connect до DECTтелефону можна підключити до 4-х смартфонів або планшетів. Ваш смартфон перетворюється в DECT-слухавку. Цей додаток дозволить користувачам відкрити абсолютно нові способи використання стаціонарного зв'язку і мобільного телефону і розширити можливості їх спільного використання. Так, користувачі зможуть здійснювати дзвінки по стаціонарної лінії через смартфон, спілкуватися по внутрішньому зв'язку між DECTтрубкой та мобільним телефоном (Intercom), переводити виклики на смартфон, а також організовувати тристоронній конференц-зв'язок (трубка DECT, смартфон і один зовнішній абонент).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані