Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4) - AT141294 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4) - AT141294 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4)
Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4)
Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4)
Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4)

Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4) - AT141294

Код товару: AT141294
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 3840 x 2160, Частота оновлення екрану - 60 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 8мс(G&G), 0.155, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, mini 3 x USB 3.0, USB-C, 3.5 мм Mini-Jack, VESA - 100х100 мм, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, USB-C
Тип монитора Профессиональные
Особливості Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel)
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 8мс(G&G)
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1300:1
Контрастность динамическая 5 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.155
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 185 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 614 x 230 x 510 мм
Размеры без подставки 614 x 55 x 365 мм
Вес без упаковки 9.4 кг
Опис

Монітор HP Z27 4K UHD Display (2TB68A4)

Оцініть чудову якість і точну передачу кольору і переглядайте ще більше даних одночасно на моніторі приголомшливого дозволу 4K.

Неймовірна чіткість зображення для максимально ефективної роботи
Оптимізуйте робочі процеси з великим дисплеєм 4K. Більше рядків коду, більший масштаб таблиць та насичені кольори – мінімум прокручування та перемикань між екранами.

Зручне підключення
Швидка робота та порядок на робочому місці завдяки підключенню через роз'єм USB-C, який не тільки передає відео та дані з вашого пристрою, але й забезпечує електроживлення до 65 Вт за допомогою лише одного кабелю.

Надійне рішення для роботи із зображеннями
Доведіть до досконалості ескізи, проекти та документи на екрані монітора, створеногодля вирішення ваших завдань. Усі монітори HP Z ретельно протестовані, і на них поширюється ексклюзивна гарантія повної відсутності білих точок. За наявності хоча б одного білого дефектного субпікселя проводиться заміна.

Ультратонка рамка з усіх боків
Великий екран із діагоналлю 27" дозволяє відобразити всю роботу повністю, а надтонкі рамки з трьох сторін не створюють візуальних перешкод при використанні робочого простору з кількома екранами.

ID
Розглядайте красу під будь-яким кутом на стильному та сучасному моніторі, який стане прикрасою будь-якого інтер'єру.

Заводське калібрування
Почніть використовувати ці монітори — і ви відразу оціните однакову, точну перенесення кольорів на кількох моніторах і в різних проектах.

Кольорова гама
Скористайтесябагатою кольоровою гамою sRGB та BT.709 для створення приголомшливих яскравих зображень.

Режими «дві картинки поруч» та «картинка в картинці»
Працюйте ефективніше та виконуйте відразу кілька завдань. Широкі можливості перегляду: відкривайте більше вікон, щоб бачити більше даних у кількох програмах одночасно, використовуючи режими «дві картинки поруч» та «картинка в картинці».

Можливості підключення
Швидке підключення до джерела відео через роз'єми DisplayPort, USB-C, HDMI 2.0 або Mini DisplayPort. Для підключення стандартних периферійних пристроїв (наприклад, клавіатури або миші) є три роз'єми USB 3.0 і додатковий роз'єм USB-C .

Можливість налаштування
Регульовані висота, нахил, кут повороту та орієнтація монітора дозволяють вибрати найбільш зручне для роботи положення монітора. Знімітьмонітор з підставки та закріпіть його на стіні за допомогою вбудованого кріплення VESA. Спробуйте компактне рішення: закріпіть робочу станцію HP Z2 Mini безпосередньо на підставці монітора за допомогою додаткового монтажного кронштейна HP B300.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
Дмитрий
13-07-2020 19:10:19
Спасибо за быструю доставку. Имею отношение к работе с графикой и качество изображения, цветопередача была определяющей в выборе монитора. Диагональ 27 дюймов - то что надо для этой задачи. Цвета насыщенные, сочные. Рекомендую модель монитора HP Z27 4K UHD Display для задач, требующих повешенного внимания к разрешению и качеству картинки.
Переваги:
ультра НД качество, цена
Недоліки:
-
особисті дані