М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ - AT144738 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ - AT144738 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ
М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ
М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ

М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ - AT144738

Код товару: AT144738
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Номінальна потужність 200 Вт, Продуктивність 1.2 кг/хв, Максимальна потужність 1000 Вт, Функція "Реверс" так, Тип електрична, Диски для фаршу 2 шт (діаметр отворів: 4мм, 8мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Номинальная мощность 200 Вт
Производительность 1.2 кг/мин
Максимальная мощность 1000 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 2 шт (диаметр отверстий: 4мм, 8мм
Матеріал корпусу пластик
Длина шнура 1,8 м
Габарити 290 x 370 x 300 мм
Колір Сірий
Виробник PANASONIC
Опис

Придбати М'ясорубка PANASONIC MK-MG1000WTQ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Panasonic MK-MG1000WTQ

Максимальна потужність пристрою становить 1000 Вт Споживана потужність приладу дорівнює 200 Вт Додатково в Panasonic MK MG1000 передбачений захист мотора від перегріву. Так що можете не хвилюватися про безпеку використання м'ясорубки.

Вирішивши придбати Panasonic MK MG1000, Ви позбавите себе від рутинної роботи. За одну хвилину роботи м'ясорубка перемелює 0,8 кілограма продуктів. Різноманітьте меню! Підійдіть до звичних рецептами по-новому, експериментуйте, творіть! Адже тепер на приготування навіть самих вигадливих страв Ви витратите мінімум сил і часу!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані