Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) - AT014479 - купити Рюкзаки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) - AT014479 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue)

Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) - AT014479

Код товару: AT014479
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку 15.6", Спосіб закриття защіпка, блискавка, Матеріал нейлон, Спинка м'яка, Особливості бічні кишені, Кількість основних відсіків 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Continent
Рекомендований розмір ноутбука 15.6
Спосіб закриття блискавка, защелка
Матеріал нейлон
Спинка м'яка
Особливості боковые карманы
Внутрішня ширина під пристрій 260 мм
Внутрішня висота під пристрій 390 мм
Розміри загальні 320х480х200 мм
Опис

Придбати Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Рюкзак для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) виготовлений з екологічно чистих матеріалів, володіє високим рівнем зносостійкості, а також матеріал не чутливий до сонячних променів, буде довгий час зберігати форму і колір.

Рюкзак складається з 3-х відділень. Головний відділ: захищений відсік з захистом і фіксуючою стрічкою на липучці і  простір для речей (одяг, книги, комп'ютерні аксесуари); середній відділ: для документів, книг, зошитів та іншого, де легко поміщається формат А4; органайзер: найменший відсік для корисного дріб'язку: блоку живлення і мишки, письмового приладдя і іншого.

Тильна сторона рюкзака для ноутбука Continent 15.6 (BP-001Blue) виконана з використанням "дихаючої" тканини і щільних валиків, які збільшують комфорт при перенесенні і покращують циркуляцію повітря в області контакту спини і рюкзака. З боків рюкзака є сітчасті кишені і бічні стяжки для ущільнення та зменшення об"єму рюкзака.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані