Вирівнювач для волосся Remington S1450 - AT145024 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Вирівнювач для волосся Remington S1450 - AT145024 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Вирівнювач для волосся Remington S1450
Вирівнювач для волосся Remington S1450

Вирівнювач для волосся Remington S1450 - AT145024

Код товару: AT145024
В наявності
799 грн
Короткий опис:
Зачіски для гладкої зачіски, Призначення побутовий, Особливості обертання шнура на 360 °, Потужність н. д., Матеріал пластин керамічні пластини, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Тип управления механічна
Индикация нагрева LED
Диапазон температуры нагрева 215 °С
Время нагрева 30 сек
Особливості вращение шнура на 360°
Длина шнура 1,8 м
Вага 0.36 кг
Живлення провідне
Прически для гладкой прически
Призначення бытовой
Материал пластин керамические пластины
Виробник Remington
Опис

Придбати Вирівнювач для волосся Remington S1450 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо вам потрібен випрямляч для волосся, то радимо звернути вашу увагу на щипці для укладання волосся
Remington S1450
.Це стильна і компактна модель, за допомогою якої володарка навіть самого неслухняного волосся зможе надати їм гладку і акуратну форму в лічені хвилини. Плаваючі пластини з керамічним покриттям вищої якості призначені для однорідного розподілу високої температури, вони щільно прилягають до волосся і відмінно справляються з їх випрямляння.

Максимальний нагрів випрямляча дорівнює 215 ° C, температурний максимум досягається всього через 30 секунд після включення приладу. Терморегулятор температури, який передбачений тут, дозволить вам менше травмувати волосся, оберігає їх від пересихання і зберігає волоссю їх зовнішній вигляд і життєву силу.
Щипці для укладки волосся
Remington S1450
має світлодіодний індикатор, що допомагає визначити готовність приладу до використання, обертовий шнур живлення запобігає його сплутування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані