Фен Remington AC9096 - AT145036 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен Remington AC9096 - AT145036 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Фен Remington AC9096
Фен Remington AC9096

Фен Remington AC9096 - AT145036

Код товару: AT145036
В наявності
2 599 грн
Короткий опис:
Потужність 2400 Вт, Тип фена звичайний, Призначення професійний, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2400 Вт
Тип фена обычный
Призначення профессиональный
Колір красный
Количество температурных режимов 3
Насадки диффузор, 7-мм плоский воздушный концентратор, 11-мм расширенный концентратор
Особливості функция Turbo, съемная задняя решетка, петля для подвешивания
Длина шнура 3 м
Виробник Remington
Опис

Придбати Фен Remington AC9096 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен
Remington AC9096 возз'єднав в собі всі самі відмінні якості. Цей пристрій відповідає всім вашим потребам по догляду за волоссям. Розробники при створенні цієї моделі врахували всі переваги жіночої статі. Тому даний фен вийшов дуже яскравим і стильним. Прилад отримав невелику вагу, в результаті чого руки не будуть втомлюватися при довгій експлуатації. Новинка має високу потужність, яка становить 2400 Вт. Такого показника потужності інженерам вдалося досягти за рахунок спеціальних нагрівальних елементів з керамічним покриттям, якими забезпечена дана модель.

Фен
Remington AC9096 по догляду за волоссям оснащений шістьма температурними і швидкісними режимами, що дозволяє підібрати самі ідеальні умови сушіння. Також цю модель забезпечили системою іонізації. Вона дозволяє виключити статичну електрику, тим самим волосся виходять гладкими і рівними. У доповненні до всього, прилад отримав дві насадки. Дифузор збільшить вам об'єм волосся, а концентратор дозволить зафіксувати локони волосся. На корпусі фена є петля для підвішування, завдяки якій ви зможете закріпити прилад в зручному для вас місці, щоб мати можливість швидко використовувати цей фен.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані