Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ) - AT145059 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ) - AT145059 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ)
Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ)
Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ)
Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ)

Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ) - AT145059

Код товару: AT145059
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання чалди, мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,4 л, Тип управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе чалды, молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,4 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1050
Функції съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, предварительное заваривание, подогрев чашек/кофейника, одновременное приг
Габарити 31 x 26 x 29 см
Вага 3.64 кг
Колір Blue
Аксессуары холдер
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECOV 310.AZ (ECOV310.AZ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DELONGHI ECOV 310.AZ

Сьогодні кавоварка вважається незамінним пристроєм для приготування кави, адже вона значно спрощує і прискорює цей процес. Крім того, смак напою створеного з використанням DELONGHI ECOV 310 AZ відрізняється від кави завареного самостійно.

Яскрава і своєчасна модель DELONGHI ECOV 310 AZ має незвичайну для кавоварок блакитну забарвлення, яка привертає увагу до себе і змушує милуватися ним. Стильний дизайн апарату вигідно підкреслюють хромовані вставки. Догляд за машиною не завдасть клопоту, спеціальний піддон для крапель легко зняти і промити під проточною водою.

Вхідна потужність кавоварки дорівнює 1100 Вт, це прекрасний показник. Помпа всередині виробу в процесі заварювання напою створює високий тиск 15 бар, в результаті чого виходить насичений смак. Ємність резервуара для води у цій моделі - 1,4 л, чого буде достатньо, щоб приготувати каву для великої компанії. Ви можете використовувати натуральну мелену каву або пакетований в чалдах, при цьому спеціальна ручка на корпусі дозволить регулювати подачу пари. Розлити готовий кави можна при бажанні в одну або в дві чашки.

Кавоварка має багато корисних, приємних і важливих функцій. Насамперед, це можливість підігріву чашок, щоб користувач насолоджувався гарячим напоєм.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані