Морозильна камера Snaige F245-1704AA - AT145361 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Snaige F245-1704AA - AT145361 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Морозильна камера Snaige F245-1704AA
Морозильна камера Snaige F245-1704AA

Морозильна камера Snaige F245-1704AA - AT145361

Код товару: AT145361
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 205 л, Тип вертикальна, Висота 145 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 60 см, Глибина 63 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 145 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 205 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 63 см
Колір White
Общий объем 243 л
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс ST, N
Мощность замораживания 24 кг/сутки
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.66 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 19 часов
Особливості режим быстрого замораживания, перенавешиваемые двери, лоток для льда
Уровень шума 41 dB
Виробник Snaige
Опис

Придбати Морозильна камера Snaige F245-1704AA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Практична і дуже зручна в експлуатації морозильна камера
Snaige F245-1704AA , з класом енергоспоживання А +, допоможе підготувати Вам заготовки на зиму і радувати своїх рідних і близьких свіжими овочами та ягодами в будь-який час року. Snaige F245-1704 AA працює з низьким рівнем шуму і може встановлюватися в будь-якому місці, так як передбачає можливість перенавешиванія дверцята.

Само морозильне відділення укомплектовано чотирма висувними ящиками для зручного зберігання і двома відсіками FAST FREEZE з відкидними дверцятами, передбачена робота в режимі швидкої заморозки, а наявність відсіку для льоду служить хорошим доповненням до них. Функціональність морозильної камери
Snaige F245-1704AA вимірюється здатністю заморозки, яка у даної моделі реалізована на вищому рівні. Корисний об'єм камери дорівнює 205 літрів, який розділений на 6 боксів. Мінімальна температура опуститься до -18 С при цьому шум не перевищує рівня в 41 дБ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані