Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ - AT145901 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ - AT145901 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ
Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ

Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ - AT145901

Код товару: AT145901
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип відцентрова, Потужність 800 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 2 л, Об'єм резервуару для соку 1.5 л, Кількість швидкостей 1, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока 1.5 л
Потужність 800 Вт
Объем резервуара для жмыха 2 л
Матеріал корпусу пластик
Особливості нескользящие ножки, широкий жёлоб для загрузки
Габарити 38 х 21 х 30 см
Вага 3.9
Колір Чорний
Виробник PANASONIC
Опис

Придбати Соковижималка PANASONIC MJ-SJ01KTQ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Універсальна електрична соковижималка Panasonic MJ-SJ01KTQ здатна подарувати вам незабутні враження від свіжовичавленого соку. З даною моделлю ви зможете отримувати вітаміни щодня, адже такий сік багатий мікроелементами, а це дарує заряд енергії та бадьорості на весь день. Пристрій стане постійним вашим помічником, який допоможе вам піклуватися про здоров'я. Соковижималка легко може віджимати сік з фруктів і твердих овочів.

Широкий і зручний завантажувальний жолоб дозволяє завантажувати фрукти цілком, а його діаметр становить 75 мм. Володіючи високою потужністю в 800 Вт, Panasonic MJ-SJ01KTQ легко зробить сік з будь-яких овочів, фруктів і ягід. Просте управління і зручна конструкція прямої подачі соку, ось що відрізняє цю модель. Для соку призначається резервуар з об'ємом 1.5 літр, а для макухи використовується резервуар в 2 літри, викид м'якоті відбувається автоматично. Ножі й сіточка виготовляється з нержавіючої сталі. Залишатися на місці приладу дозволяють прогумовані ніжки, що додає комфорту у використанні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані