Кабель для принтера USB to LPT 1.0m PATRON (CAB-PN-USB-LPT) - AT146192 - купити Кабелі в Києві й Україні, доступні ціни на Кабель для принтера USB to LPT 1.0m PATRON (CAB-PN-USB-LPT) - AT146192 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар полиграфическое оборудование, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам памяти, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на электронная книга, предлагаем вам сделать выбор память пк и заказать с доставкой в Александрии.
  • Предлагаем ознакомиться с вр очков, либо планки озу, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить ветродуй в нашем магазине, а также съемный ssd с доставкой по Сумам.
  • Быстро и удобно купить аккумуляторную, обратите внимание на расходные материалы, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Кабель для принтера USB to LPT 1.0m PATRON (CAB-PN-USB-LPT)

Кабель для принтера USB to LPT 1.0m PATRON (CAB-PN-USB-LPT) - AT146192

Код товару: AT146192
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина 1 м, Тип Вихід LPT, Тип кабель, Тип Вхід USB AM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Довжина 1 м
Тип Выход LPT
Тип кабель
Тип Вход USB AM
Виробник PATRON
Опис

Придбати Кабель для принтера USB to LPT 1.0m PATRON (CAB-PN-USB-LPT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кабель USB для LPT 1.0m PATRON

(CAB-PN-USB-LPT)

- цей кабель є найкращим рішенням для настільних ПК і ноутбуків, які не мають паралельних портів. Перехідник повністю відповідає стандарту і дозволяє підключити принтер або будь-який інший периферійний пристрій, для зв'язку з яким потрібен порт IEEE36 1284.

На жаль, даний загальноприйнятий стандарт вже рідкість на материнських платах, в той час як потреба в ньому зберігається на високому рівні. Для того, щоб підключити, можливо, не самий новий, але все ще працездатний принтер, сканер, тепер не потрібні різні хитрощі або покупка нового дорогого пристрою - з USB- кабелем для LPT 1.0m PATRON проблема відсутності потрібного порту вирішується за лічені секунди. При цьому для ОС старше ХР навіть не потрібні драйвера - система розпізнає перехідник самостійно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані