Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65) - AT014631 - купити Bluetooth-гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65) - AT014631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65)

Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65) - AT014631

Код товару: AT014631
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас гарнітури Стильний дизайн, З кріпленням на кліпсі, Моногарнітури, Тип Моно, Вага 8 грамів, Час розмови до 11 годин, Час очікування до 13 днів, Версія Bluetooth v3.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Plantronics
Класс гарнитуры Стильный дизайн, С креплением на клипсе, Моногарнитуры
Тип Моно
Вага 8 грамм
Время разговора до 11 часов
Время ожидания до 13 дней
Версия Bluetooth v3.0
Радіус дії 10 м
Колір Чорний
Опис

Придбати Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Bluetooth-гарнітура Plantronics M70 (200739-65) - це легка і зручна гарнітура від компанії Plantronics, сумісна з будь-якими аудіопристроями з технологією Bluetooth 3.0. Це ідеальний партнер для Вашого смартфону, оснащений енергозберігаючим режимом DeepSleep, технологією HD Voice (широкополосний звук) і системою шумопридушення, які забезпечують чудову якість звуку, усуваючи перешкоди і знижуючи шум вітру.
Під час установки гарнітура дозволяє вибрати англійську, іспанську, чи французьку мову для голосових підказок про стан гарнітури. Для смартфонів на Android доступний додаток для пошуку гарнітури Plantronics Find MyHeadset.
Гарнітура надає голосові підказки про тривалість розмови, рівень заряду акумулятора, статус підключення і так далі. Також можна управляти музичними доріжками і рівнем гучності, не торкаючись до смартфону, а за допомогою кнопок гарнітури.
Вага моделі складає всього 8 м. Час автономної роботи: до 11 год в режимі розмови і до 16 днів в режимі очікування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані