Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK - AT146325 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK - AT146325 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK

Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK - AT146325

Код товару: AT146325
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 750 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей 4, Міні-подрібнювач так, Колка льоду немає,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Тип погружной
Потужність 750 Вт
Материал ножки блендера для металла
Объем чаши 1.25 л
Количество скоростей 4
Насадки и ножи 4 ножа
Стаканы и другие емкости мерный стакан, 2 стакана
Матеріал корпусу пластик + сталь
Функції соковыжималка, смешивания, дробления, шинковка, взбивания, блендер
Особливості эргономичный дизайн, мягкая ручка, лезвия из нержавеющей стали, блокирующий механизм
Колір Металлик
Опис

Придбати Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK
Ручні блендери Braun серії MQ7 з революційною функцією контролю швидкості Smart Speed ??- чим сильніше натискання на кнопку, тим вище потужність роботи блендера. Ви можете легко приготувати будь-які страви однією рукою, змінюючи швидкість в процесі роботи, без перемикання додаткових кнопок. Всі швидкості, одна кнопка! Для максимально комфортного використання, MQ 775 оснащений великою кнопкою регулювання швидкості і м'якою прогумованою ручкою. Із запатентованою Braun занурювальний частиною - комбінації потужних ножів з неіржавіючої сталі і ніжки у формі дзвону - ви гарантовано будете отримувати ідеальний результат при кожному використанні блендера Braun.

Блендер BRAUN MQ 785 PATISSERIE BK Patisserie дозволить швидко і якісно подрібнити необхідні продукти, збити в повітряну масу вершки або білки. Всі насадки виконані з нержавіючої сталі і не вступають в реакцію при контакті з продуктами, овочами та фруктами. М'яка прогумована ручка цього блендера дає можливість зручно тримати блендер в руці, він не вислизає. Для максимальної зручності при експлуатації в блендері передбачено легке приєднання насадок "Easy click".

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані