Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP - AT146344 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP - AT146344 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP
Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP
Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP

Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP - AT146344

Код товару: AT146344
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.7 л, Потужність 2000 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DeLonghi
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.7 л
Потужність 2000 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Вага 1.3 кг
Колір медь
Опис

Придбати Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник DeLonghi KBI 2001.CP - це стильний і ергономічний кухонний прилад, який прикрасить будь-який інтер'єр. Відкривати і закривати кришечку дуже зручно, а носик має спеціальну форму для того, щоб ви не пролили жодної краплі. Дизайнерська серія Distinta – хромовані деталі і незвичайні кольори. 

Індикатор рівня води та інше
DeLonghi KBI 2001 має індикатор рівня води, завдяки наявності якого ви завжди будете знати, коли в чайник потрібно долити рідину. Потужності пристрою вистачає для того, щоб закип'ятити воду за лічені секунди. Чайник поміститься навіть на самій маленькій кухні, а його ціна вас порадує.

Поворотна основа
Купити KBI 2001.CP – насолоджуватися улюбленим напоєм. Чайник може повертатися на основі на 360°, тому ним зможе користуватися як правша, так і лівша. Потрійна система безпеки – гарантія того, що, використовуючи чайник ви не обпечетесь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані