Сушка для овочей та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001) - AT147034 - купити Сушки для фруктів та овочів в Києві й Україні, доступні ціни на Сушка для овочей та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001) - AT147034 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сушка для овочей та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001)

Сушка для овочей та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001) - AT147034

Код товару: AT147034
В наявності
1 199 грн
Короткий опис:
Потужність 125 Вт, Тип управління механічний, Кількість секцій 5, Матеріал корпусу пластик, Вага 2.55 кг, Особливості захист від перегрівання,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 125 Вт
Тип управления механічна
Количество секций 5
Матеріал корпусу пластик
Вага 2.55 кг
Особливості защита от перегрева
Колір White
Виробник Esperanza
Опис

Придбати Сушка для овочей та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сушка для овочів та фруктів Esperanza EKD 001 (EKD001) - це пристрій є відмінною альтернативою виснажливого ручного процесу сушіння. З використанням цього апарата Вам не потрібно постійно боятися дощу або комах і пилу. Принцип користування досить простий: помив, висушив, нарізав часточками продукт, поклав в сушарку і спокійно займайся своєю справою. Кращого способу сушіння без втрати корисних якостей овочів та фруктів і економії особистого часу просто не придумаєш. І це все при помірному споживанні електричної енергії.

Ця невелика на перший погляд помічниця володіє значним потенціалом. Завдяки місткому обсягу і розділеним секціями, які виготовлені з харчового пластику, пристрій дозволяє сушити одночасно кілька видів фруктів або овочів. Купуючи сушку, Вам більше не доведеться бігати по двору з підносами, «висушуючи» себе і безцінні продукти під радіоактивними променями сонця і «обробляючи» їх пилом. Ніяких дощів, жуків, комах і бруду, а, отже, огрубілих фруктів невизначеного кольору на виході! Ви здивуєтеся, наскільки все легко і просто.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані