Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP - AT147043 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP - AT147043 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP
Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP
Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP
Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP
Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP
Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP

Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP - AT147043

Код товару: AT147043
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання чалди, мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,0 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе чалды, молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,0 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1050
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный поддон для капель, подогрев чашек/кофейника, автоотключение
Габарити 320 х 197 х 310 мм
Вага 4.2
Колір Gold
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECI 341 CP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Італійський бренд DeLonghi - це інноваційні технології і творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду - душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Зберегти кращі італійські традиції приготування кави, визнані в усьому світі еталонними, розробляти техніку, яка допомагає приготувати по-італійськи смачну їжу, вкласти в створення кожної деталі італійський позитивний настрій - все це компанія робить, щоб її техніка була кращою.

Фільтр крему «2 в 1»
Кавоварка DeLonghi ECI 341

CP

оснащена холдером, як в професійній техніці, з двома кремо-фільтрами. Один фільтр для приготування однієї порції напою, другий - для двох порцій. Завдяки тому, що фільтри мають подвійне дно, можна використовувати не тільки мелену каву, але і таблетовану.

Система «Капучіно»
З такою кавоваркою ви можете насолоджуватися і смаком підбадьорливого еспресо, і ніжним капучіно. Насадка для спінювання швидко приготує повітряну молочну пінку. Система «Капучіно» - це збивання молока за допомогою пари. Завдяки спеціальному регулятору ви зможете міняти інтенсивність подачі пари. Купити DeLonghi ECI 341 за доступною ціною ви зможете в нашому інтернет-магазині.

Зручність у використанні
Кавоварка має прозорий зйомний контейнер для води, який вміщує 1 літр. Верхня панель кавоварки оснащена підігрівом для чашок, завдяки чому ви зможете готувати каву за всіма правилами - в попередньо прогрітий посуд. Світлові індикатори включення і виключення, знімний піддон для крапель - все в даній кавоварці зроблено для зручного і комфортного використання. У комплекті DeLonghi ECI 341 є темпер, який призначений для трамбування кави.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані