Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS - AT147047 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS - AT147047 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS
Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS

Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS - AT147047

Код товару: AT147047
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 2 л, Тип управління сенсорне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для офиса и кафе (полупрофессиональные)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 2 л
Тип управления сенсорное
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 400 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація фильтр, мерная ложка для молотого кофе, кофеварка, инструкция
Функції регулировка крепости кофе, программирование объема порции, подогрев чашек/кофейника, настройка на жесткость воды, возможность уп
Габарити 470 х 260 х 375 мм
Вага 13
Колір серебристый + черный
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM 650.75 MS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Італійський бренд DeLonghi - це інноваційні технології і творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду - душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Зберегти кращі італійські традиції приготування кави, визнані в усьому світі еталонними, розробляти техніку, яка допомагає приготувати по-італійськи смачну їжу, вкласти в створення кожної деталі італійський позитивний настрій - все це компанія робить, щоб її техніка була кращою. 

Елегантний дизайн
Кофеварка DeLonghi ECAM 650.75 MS

- це справжній витвір мистецтва серед інших кавоварок. Виконана в дизайні преміум-класу, вона стане прикрасою вашого будинку або офісу. Сріблястий металевий корпус виглядає вишукано, елегантно і солідно. Вона приваблює не тільки зовнішнім виглядом, але і функціональністю: машина дозволяє готувати будь-які напої просто і без зусиль. Завдяки глека для води об'ємом 2 л і контейнеру, що вміщає 400 г зерен, можна швидко готувати напої для великої компанії. Функція підігріву чашок дозволить напою в повній мірі розкрити свій чудовий смак і аромат.

Напої
Машина готова надати вам широкий вибір кавових напоїв: найбільш популярні класичні італійські рецепти, а також індивідуально програмовані рецепти. Ви можете змінювати обсяг порції, міцність, пропорції кави і молока. Ексклюзивна технологія автоматичного спінювання молока LatteCrema System подбає про приготування повітряної молочної піни з ідеальною щільною текстурою. Покращений термоконтейнер з подвійними стінками гарантує, що пишна пінка буде приготовлена ??з молока при оптимальній температурі. Одна з особливостей цієї моделі - наявність спеціального графина для приготування шоколаду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані