Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1) - AT147050 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1) - AT147050 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1)
Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1)
Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1)
Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1)

Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1) - AT147050

Код товару: AT147050
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні), Резервуар для води 2.4 л, Тип управління електронне, Дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для офиса и кафе (полупрофессиональные)
Резервуар для воды 2.4 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 19 бар
Емкость контейнера для зерен 500 г
Потужність 1600 Вт
Комплектація тестер на жесткость воды, мерная ложка для молотого кофе, инструкция
Функції съемный поддон для капель, регулировка температуры кофе, регулировка крепости кофе, программирование объема порции, предваритель
Габарити 59 х 45 х 38 см
Колір серебристый + черный
Виробник SIEMENS
Опис

Придбати Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1)
Повністю автоматична кавоварка SIEMENS CT636LES1. Інноваційна система проточного підігріву sensoFlow System гарантує повне розкриття аромату напоїв, завдяки постійному підтриманню оптимального рівня температури. Система заварювання подвійної кави aromaDouble Shot з двома окремими циклами помелу і заварювання для приготування міцної кави без гіркого присмаку. Система oneTouch Double Cup: улюблені кавові напої за допомогою одного дотику - і навіть дві чашки одночасно.

SIEMENS CT636LES1 оснащена TFT-дисплей преміум-класу з інтерактивним меню. Функція "Моя кава": збереження назв 8 улюблених кавових напоїв з різноманітним співвідношенням молока і еспрессо. Можливість індивідуальної настройки температури напою (кава: 3 температурні режими, гаряча вода: 4 температурні режими). Кавоварка Siemens CT 636 LES1 (CT636LES1) - високотехнологічний кавовий апарат потужність 1600 Вт з водним насосом на 19 бар, призначений для вбудовування в нішу розмірами 449х558х354 мм. Дана модель не тільки виглядає ефектно і вишукано. Вона володіє високими характеристиками міцності та ергономічними властивостями, оснащена TFT-дисплеєм з інтерактивним меню, інтуїтивними кнопками з підсвічуванням, комплектується півлітрових контейнером для молока з кришкою freshLock.

Резервуар води Siemens CT636LES1 розрахований на заповнення 2,4 л рідини. Користувачеві доступні різні експерименти з їх подальшим збереженням у пам'яті пристрою (запам'ятовує до 8 варіацій напою). Також присутня можливість одночасного приготування 2 порцій. Ступінь помелу регулюється.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані