Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512 - AT147107 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512 - AT147107 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512
Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512

Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512 - AT147107

Код товару: AT147107
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Зачіски для гладкої зачіски, для вертикальних локонів, Призначення побутовий, Особливості петля для підвішування, обертання шнура на 360 °, блокування пластин, Потужність 35 Вт, Матеріал пластин керамічні пластини, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 35 Вт
Колір Чорний
Тип управления механічна
Индикация нагрева LED
Диапазон температуры нагрева 200 °С
Время нагрева 60 сек
Особливості петля для подвешивания, вращение шнура на 360°, блокировка пластин
Длина шнура 1,8 м
Вага 0.43 кг
Живлення провідне
Прически для гладкой прически, для вертикальных локонов
Призначення бытовой
Материал пластин керамические пластины
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Вирівнювач для волосся ROWENTA SF1512 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Випрямляч волосся ROWENTA SF1512 стане відмінним помічником у догляді за волоссям, дозволивши зробити акуратне укладання і привабливу зачіску за короткий проміжок часу. Потужність Rowenta SF 1512 становить близько 36 Вт, а максимальна робоча температура досягає 200°C. Порадує і швидкість нагріву приладу - після включення він готовий до роботи менше ніж через хвилину.

Покриття нагрівальних елементів виконано з поєднання кераміки і турмаліну, що знижує небезпеку пошкодження структури волосся і забезпечує легкість ковзання. Здебільшого такого типу пластини можна побачити на професійних випрямлячах. Вони швидше за інші нагріваються, а після випрямлення волосся виглядає блискучим і гладеньким. Більше того, волосся оздоровлюється на очах. Чому ж так відбувається? Справа в тому, що до складу турмалінового покриття входять різні кристали, які під час нагрівання мають здатність виробляти негативні іони, завдяки яким волосся не тільки не пересушується, але і зберігає свій водний баланс.

Плаваючі пластини, ширина їх становить 25 мм, а довжина - 90 мм. Завдяки округлій формі пластин випрямляч можна також використовувати і для завивки кінчиків волосся. За допомогою випрямляча можна вирівняти кучеряві локони й укласти їх так, щоб вони виглядали як атласне полотно. Утюжок допомагає боротися навіть з самим неслухняним волоссям, яке часто в'ється при вологій погоді. За допомогою випрямляча і стайлінгових засобів для випрямлення волосся можна зробити приголомшливу зачіску самостійно і ходити з такою зачіскою до декількох днів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані