Фен BRAUN HD 380 - AT147146 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен BRAUN HD 380 - AT147146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Фен BRAUN HD 380
Фен BRAUN HD 380

Фен BRAUN HD 380 - AT147146

Код товару: AT147146
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 2000 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2000 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір White
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор
Особливості петля для подвешивания, защита от перегрева
Длина шнура 1,8 м
Вага 0.6 кг
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Фен BRAUN HD 380 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен BRAUN HD 380
Компактний і стильний фен ідеально підійде для сушки і укладання волосся не тільки в домашніх умовах, завдяки своїм невеликим розмірам. Фен BRAUN HD 380 має невелику вагу і не завдасть незручностей при транспортуванні. Незважаючи на свої габарити, фен допоможе швидко досягти потрібного результату за рахунок потужності в  2000 Вт. Зручність у використанні забезпечує ергономічна рукоятка зі зручним перемикачем швидкостей.

Пристрій має три температурні режими і функцію подачі холодного повітря. Фен BRAUN HD 380 дозволяє оптимально підібрати потрібний режим виходячи з індивідуальності структури волосся. Технологія іонізації IONTEC зберігає внутрішню вологу волосся, забезпечуючи природний блиск і легке розчісування. Фен оснащений функцією відключення при перегріванні, завдяки якій Braun HD 380 надійно прослужить протягом тривалого часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані