Фен BRAUN HD 580 - AT147147 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен BRAUN HD 580 - AT147147 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен BRAUN HD 580
Фен BRAUN HD 580
Фен BRAUN HD 580

Фен BRAUN HD 580 - AT147147

Код товару: AT147147
Немає в наявності
Короткий опис:

Потужність 2500 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір сірий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2500 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Сірий, Білий
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор
Особливості петля для подвешивания, защита от перегрева
Длина шнура 1,8 м
Вага 0.6 кг
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Фен BRAUN HD 580 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен BRAUN HD 580 поєднує в собі стильний дизайн, досить компактні розміри і високу потужність. Завдяки технології IONTEC волосся не електризується, стають гладкими, слухняними і блискучими, зберігаючи внутрішню вологу.

Потужності в 2500 Вт досить, щоб швидко і легко висушити навіть найдовше, неслухняне і густе волосся. Фен BRAUN HD 580 ніжно сушить волосся і забезпечує оптимальний захист від пересушування, оскільки має 3 режими температури і 2 швидкості, які можна встановити в залежності від типу, густоти волосся і бажаного ефекту сушіння. Холодне повітря дозволяє закріпити зачіску, не вдаючись до спеціальних засобів для укладання. Дана модель - ідеальний вибір для людей, що піклуються про красу і безпеки свого волосся.

Фен BRAUN HD 580 завдяки компактним розмірам легко перевозити і зберігати. Корпус міцний і стильний. Зручність і простоту експлуатації забезпечує ергономічна ручка з перемикачами функцій. Для більшої ефективності сушіння має насадку для концентрації повітря, що сприяє ефективному розподілу тепло і повітря. Колір - білосніжно-сірий.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані