Тостер BRAUN HT 450 WH - AT147159 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер BRAUN HT 450 WH - AT147159 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тостер BRAUN HT 450 WH
Тостер BRAUN HT 450 WH

Тостер BRAUN HT 450 WH - AT147159

Код товару: AT147159
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип керування механічне, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Потужніть 1000 Вт, Кількість ступенів підсмажування 7, Функція підігріву так, Функція розморожування так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Потужність 1000 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 7
Вага 3
Колір White
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Тостер BRAUN HT 450 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер BRAUN HT 450 WH
Цей стильний тостер не тільки забезпечить вас смачними сніданками, але і стане справжньою окрасою на вашій кухні. BRAUN HT 450 WH має 2 відділення для тостів, для яких передбачено 6 ступенів піджарки. Пристрій може також розігріти і розморозити. Серед інших функцій, варто виділити автовідключення, скасування і одностороннє обсмажування.

Тостер BRAUN HT 450 WH здатний автоматично центрувати покладені скибочки хліба. Його термоізольований корпус убезпечить вас від опіків. Для зручності, передбачений піддон для крихт і відсік для зберігання шнура.

Тостер BRAUN HT 450 WH  на 2 відділення. Функція розморожування хліба, функція розігрів. Функція скасування. Знімний піддон для крихт. Решітка для підігріву хліба і круасанів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані