Скріпки BUROMAX 28мм, colored, "zebra", 100 шт., plastic box (BM.5071) - AT147284 - купити Скріпки в Києві й Україні, доступні ціни на Скріпки BUROMAX 28мм, colored, "zebra", 100 шт., plastic box (BM.5071) - AT147284 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Скріпки BUROMAX 28мм, colored, "zebra", 100 шт., plastic box (BM.5071)

Скріпки BUROMAX 28мм, colored, "zebra", 100 шт., plastic box (BM.5071) - AT147284

Код товару: AT147284
В наявності
56 грн
Короткий опис:
Тип нікельовані, Довжина 28 мм, Кількість в упаковці 100 шт.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип никелированные
Довжина 28
Кількість в упаковці 100 шт.
Виробник BUROMAX
Опис

Придбати Скріпки BUROMAX 28мм, colored, "zebra", 100 шт., plastic box (BM.5071) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Скріпки BUROMAX 28мм, colored, 'zebra', 100 шт., Plastic box (BM.5071)
BUROMAX - це об'єднання широкого асортименту якісних канцелярських товарів для офісу і школи під однією національною торговою маркою. Скріпки BUROMAX 28мм, colored, 'zebra', 100 шт., Plastic box - скріпки канцелярські кольорові Buromax 'зебра' 28мм в пластиковому контейнері.

Скріпка - це канцелярський предмет для скріплення аркушів паперу. Являє собою особливим чином зігнутий відрізок дроту довжиною близько 10-12 см. Крім прямого призначення, може застосовуватися як викрутка, фішка для покеру, зубочистка, відмичка, матеріал для виготовлення рибальських гачків, а також як знаряддя землеробства або садівництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані