Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B - AT148002 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B - AT148002 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B
Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B
Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B

Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B - AT148002

Код товару: AT148002
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління сенсорне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления сенсорное
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 300 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, индикатор уровня воды, антикапельная система, автоотключение
Вага 9.5
Колір Чорний
Страна-производитель Италия
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM 350.55 B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ви любите якісний смачну каву, але не хочете ходити по кав'ярнях? Кавова машина DeLonghi ECAM 350.55 B стане вашим персональним баристой. Ваші улюблені ароматні напої – еспрессо, капучіно, латте макіато або гаряче молоко – будуть готові за допомогою всього одного натискання на кнопку. Технологія LatteCremaSystem створить повітряну і пишну пінку для кави. Купити DeLonghi ECAM 350.55 B – кожен день пити професійно приготовані напої.

Зробіть свій напій
Варто відзначити перевагу ECAM 350.55 B – наявність функції «My menu». Вона передбачає приготування кави за обраними вами параметрами. Ви можете контролювати міцність напою, кількість води і молока, грубість помелу. В підсумку, ви отримаєте ідеальний для вас каву.

Сенсорне управління
Кофемашина ECAM 350.55 B оснащена покращеною сенсорною панеллю, яка допоможе вам з легкістю розібратися з управлінням пристрою. На великому LCD дисплеї ви побачите всю необхідну інформацію про кавовий напій.

Легкий догляд
Функція автоматичного очищення системи для спінювання молока очистить всі деталі кавоварки ECAM 350.55, які при приготуванні напою контактували з молоком. Потрібно просто повернути регулятор на кришці контейнера. Знімний піддон для крапель можна промити вручну або в посудомийній машині. Заварювальний блок також без проблем виймається і чиститься. Ціна DeLonghi ECAM 350.55 B, з урахуванням її переваг, вас приємно здивує.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані