Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B - AT148704 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B - AT148704 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B
Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B
Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B

Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B - AT148704

Код товару: AT148704
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління сенсорне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления сенсорное
Программируемые напитки эспрессо, кофе, доппио, американо
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 300 г
Потужність 1450 Вт
Регулировка высоты чашки 84 – 135 мм
Функції съемный центральный блок, съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, система защиты от перегрева, регулируемая высот
Колір Чорний
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM350.15.B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DELONGHI може приготувати 4 виду напою: кава, еспресо, лонг /американо і доппіо+. Для ароматної кави використовуються цілі або мелені зерна. За одне заварювання пристрій може приготувати дві порції напою, що бадьорить. Кавоварка має потужність 1450 Вт.

Дизайн та управління
Кавова машина DELONGHI ECAM 350.15.B об'ємом 1.8 л отримала чорний корпус з сріблястими вставками. Завдяки невеликим габаритам 23,6 x 42,9 x 34,8 см і вагою 9.5 кг пристрій зручно розташується на кухонному столі. У спеціальний контейнер можна засипати 300 грам кави. Панель управління моделі представлена сенсорними кнопками. Висоту диспенсера можна регулювати від 84 до 135 мм Кавоварка DELONGHI укомплектована піддоном для крапель і насадкою для капучино.

Модель DELONGHI ECAM 350.15.B оснащена функцією регулювання фортеці і температури кави. Також в кавомашині передбачено автоматичне очищення від накипу. Крім цього, завдяки спеціальному фільтру для води кави збереже всі смакові якості. Знімні грати для крапель зручно мити в посудомийній машині.

Особливості:

  • Панель управління з підсвічуються кнопками і іконками 
  • Традиційна система приготування капучіно з регульованим капучинатором 4 попередньо встановлених напою (еспрессо, кави, лонг /американо і доппіо+) 
  • Налаштування фортеці і температури напоїв 
  • Приготування кави з цілих і мелених зерен. 
  • Приготування двох порцій кави за одне заварювання.
  • Знімний компактний блок приготування місткістю від 6 до 14 г кави. 
  • Контейнер для води 1.8 л 
  • Контейнер для кави 300 гр 
  • Регулювання висоти диспенсера 84 - 135 мм 
  • Піддон для крапель зі знімними гратами

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані