Парова станція PHILIPS GC7833/80 - AT150279 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція PHILIPS GC7833/80 - AT150279 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Парова станція PHILIPS GC7833/80
Парова станція PHILIPS GC7833/80
Парова станція PHILIPS GC7833/80

Парова станція PHILIPS GC7833/80 - AT150279

Код товару: AT150279
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал підошви металокераміка, Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, автоматичне відключення, Колір чорний, синій, Потужність 2400 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 6 бар,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы металлокерамика
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, автоматическое отключение
Колір чорний, синій
Потужність 2400 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 6 бар
Объем резервуара 1.5 л
Паровой удар 350 г/мин
Постоянная подача пара 120 г/мин
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Парова станція PHILIPS GC7833/80 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція PHILIPS GC7833 / 80 - компактну праску з барвистим дизайном оцінить по достоїнству кожнагосподиня. З технологією OptimalTEMP ви більше ніколи не будете витрачати час на настройку температури, очікування нагріву або охолодження вироби потужністю 2400 Вт і сортування одягу. У цій моделі передбачений захист від можливої ??накипу. Обсяг бака для води дорівнює 1500 мл.

Економія електрики в режимі ECO
Режим ECO гарантує економію електрики при одночасному збереженні якісного результату прасування. В цьому режимі значно зменшується кількість подаваного пара, але його все також вистачає для прасування різних речей.

Компактність для комфорту зберігання
Завдяки сучасному рішенням ProVelocity розробникам вдалося створити найменший генератор в порівнянні з найбільш ранніми моделями. Він прекрасно поміщається на прасувальної дошки і є вельми комфортним в перенесенні. Також при зберіганні даний парогенератор буде займати набагато менше місця.

Royal Philips Electronics of the Netherlands - найбільший європейський виробник електроніки, один з найбільших світових виробників з річним обсягом продажів в 26 мільярдів в європейській валюті. Фірма спеціалізується на випуску та продажу кольорових телевізорів і телевізорів на одній мікросхемі, приладів для здійснення медичних моніторингів і діагностик, електробритв, приладів освітлення.

Підприємства фірми розташовані в 60 країнах світу - на виробництві приладів освітлення, побутової техніки, медичного обладнання та напівпровідників зайнято 116 000 працівників. Засновники фірми - Антон і Жерард Філіпс - завжди усвідомлювали відповідальність перед суспільством за те, що вони роблять, ведучи свій бізнес - їх турботою було не просто заробляти гроші, а створювати блага для людини, саме тому дух інновацій пронизав всю діяльність їх компанії. Цей дух нововведення і експериментування висловився в 55 000 офіційно зареєстрованих патентах, наявних у фірми. Сьогодні Philips належить: 49 000 дизайнерських зразків, а також 33 000 товарних знаків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані