Bluetooth-гарнітура Jabra Classic black (100-92300000-60) - AT015032 - купити Bluetooth-гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Bluetooth-гарнітура Jabra Classic black (100-92300000-60) - AT015032 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с канцелярия степлер, либо компа, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на аппарат мойки высокого, предлагаем вам сделать выбор акб ибп и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Быстро и удобно купить пылесос уборки, обратите внимание на валют, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар кухонная вытяжка, купить с доставкой в Сумы, рекомендуем вам расходники, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить дроны в нашем магазине, а также оборудование печати пластиковых с доставкой по Бердянску.
Bluetooth-гарнітура Jabra Classic black (100-92300000-60)

Bluetooth-гарнітура Jabra Classic black (100-92300000-60) - AT015032

Код товару: AT015032
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас гарнітури Стильний дизайн, З функцією Multipoint, Моногарнітури, Тип Моно, Вага 10 грамів, Час розмови до 9 годин, Час очікування до 216 годин, Профілі Hands-Free, Headset, A2DP,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Jabra
Класс гарнитуры Стильный дизайн, С функцией Multipoint, Моногарнитуры
Тип Моно
Вага 10 грамм
Время разговора до 9 часов
Время ожидания до 216 часов
Профили Hands-Free, Headset, A2DP
Версия Bluetooth v4.0
Особливості Multipoint
Колір Чорний
Опис

Придбати Bluetooth-гарнітура Jabra Classic black (100-92300000-60) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Jabra Classic black Multipoint (100-92300000-60)
- класична Bluetooth-гарнітура з простим і інтуїтивно зрозумілим управлінням дзвінками. Крім слайдера включення/вимикання в ній є регулятори гучності на бічній стороні гарнітури і кнопка відповіді/завершення - в центрі на передній стороні.

Нехай вас не бентежить її простий дизайн - за цією зовнішністю ховається потужний і функціональний пристрій. Jabra Classic призначена для носіння протягом всього дня найбільш зручним способом. Гарнітура оснащена функцією голосових вказівок і допомагає користувачеві у виконанні сполучення пристроїв, повідомляє, коли пора перезарядити її акумулятор, а також ім'я абонента. При цьому руки користувача залишаються вільними.

Режим енергозбереження Power Nap вимикає гарнітуру Jabra Classic через годину після її відключення від мобільного пристрою. Щоб розбудити Jabra Classic, просто натисніть кнопку " відповідь/завершення.
Якщо ви випадково втратите гарнітуру, функція Find My Jabra додатки Jabra Assist допоможе вам її знайти. Вона зазначає геотегом місце, де гарнітура використовувалася в останній раз, так що місце розташування можна визначити по карті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані