Мультиварка PHILIPS HD4731/03 - AT150337 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка PHILIPS HD4731/03 - AT150337 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка PHILIPS HD4731/03
Мультиварка PHILIPS HD4731/03
Мультиварка PHILIPS HD4731/03
Мультиварка PHILIPS HD4731/03

Мультиварка PHILIPS HD4731/03 - AT150337

Код товару: AT150337
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм варіння, запікання, йогурт, кефір, компот, мультикухар, плов, рагу, рис, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, каша, крупа, розігрів, суп, тушкування, томління, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління сенсорне, Потужність 980 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варка, варка на пару, выпечка, жарка, запекание, йогурт, каша, кефир, компот, крупа, мультиповар, плов, рагу, разогрев, рис, суп, томление, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 980 Вт
Управление сенсорное
Количество программ 19
Таймер отсрочки до 24 часов
Аксессуары паровая емкость
Колір White
Комплектація книга рецептов
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Мультиварка PHILIPS HD4731/03 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Режими і функції
Мультиварка PHILIPS HD4731/03 володіє потужністю 980 Вт. У ній передбачено 19 програм приготування перших і других страв, гарнірів, соусів, десертів. Багатий функціонал дозволяє користувачеві тушкувати, смажити, пекти та варити. У пристрої є програма для приготування юшки, холодцю, плову, кефіру та ін. Завдяки режиму «Мультиповар Pro» користувач може експериментувати з рецептами, виставляючи вручну параметри для певних страв та інгредієнтів. У моделі PHILIPS використовується поліпшена технологія 3D нагрівання - VitaPlus, завдяки якій продукти нагріваються відразу з усіх сторін і їжа готується швидше. Режим відтермінування старту (до 24 годин) дозволить приготувати їжу до заданого часу.

Внутрішня чаша
Чаша мультиварки об'ємом 5 л отримала антипригарне керамічне покриття. Цієї ємності достатньо, щоб приготувати їжу на кілька прийомів їжі для великої родини. Чашу мультиварки можна мити в посудомийній машині.

Дизайн та управління
Мультиварка PHILIPS HD4731/03 виконана в білому кольорі. На корпусі передбачена ручка для зручного транспортування пристрою. Панель управління представлена LED-дисплеєм з панеллю налаштувань для вибору потрібних функцій. Модель оснащена антиковзкими ніжками для зручної фіксації на кухонному столі. Мультиварка укомплектована контейнером для приготування їжі на пару і книгою рецептів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані