Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) - AT015037 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) - AT015037 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A)

Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) - AT015037

Код товару: AT015037
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип друку кольоровий, Тип лазерний, Інтерфейси USB, LAN, Максимальний формат друку А4, Місячний обсяг друку 80 000 стор, Час виходу першої сторінки 6 сек / 7 сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Тип друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 1200 x 1200
Час виходу першої сторінки 6 сек / 7 сек
Інтерфейси LAN, USB
Максимальна швидкість монохромного друку 38 арк/хв
Оперативная память 1 ГБ
Місткість лотків для подачі 550 аркушів
Місткість вихідного лотка 250 аркушів
Щільність паперу 60 - 220 г/м²
Частота процесора 1200 МГц
Середня споживана потужність під час друку 617 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 33 Вт
Ширина 458 мм
Висота 399 мм
Глибина 479 мм
Вага 27.5
Опис

Придбати Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) - висока продуктивність і доступність. Не втрачайте ні хвилини. На вихід із сплячого режиму і друк першої сторінки потрібно не більше 8.5 секунд. Спеціальні технології розпізнавання носія і витрати тонера дозволяють значно знизити споживання енергії. Принтер оснащений 4-рядковим кольоровим дисплеєм для зміни налаштувань друку і керування завданнями. Також у ньому передбачена спеціальна 10-кнопкова клавіатура для зручності введення PIN-коду. Незмінно висока якість друку документів на різних носіях (включаючи формат A5), а також функція автоматичного визначення типу носія.

Прості, надійні і налагоджені механізми управління парком пристроїв полегшать роботу з принтерами. Програмне забезпечення HP Web Jetadmin забезпечує централізоване управління парком пристроїв і оптимізацію робочих процесів. Додаткові вбудовані рішення HP JetAdvantage Security Solutions допоможуть надійно захистити конфіденційні дані. Легкість розробки та розгортання додаткових рішень HP і сторонніх виробників. Підтримка додаткового розширення пам'яті на 1 Гбайт. Друкуйте в будь-який зручний час. Додаткова можливість прямої бездротового друку. Тепер відправляти документи на друк можна безпосередньо з мобільного пристрою: доступ до мережі не буде потрібно.

Принтер HP Color LaserJet Enterprise M553dn (B5L25A) - збільшений ресурс, висока продуктивність і надійний захист. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence володіють великим ресурсом в порівнянні з попередніми моделями картриджів. Оригінальний тонер HP ColorSphere 3, розроблений спеціально для принтерів HP, гарантує професійну якість і високу швидкість друку. Вбудовані технології розпізнавання та захисту картриджів допоможуть підтвердити справжність матеріалів HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить чотири попередньо встановлених картриджа.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
Андрей
17-07-2020 13:33:07
Я студент, распечатывать приходится много информации. За хорошую сдачу сессии родители подарили деньги, чтобы я купил себе хороший принтер. Мой выбор пал на модель HP Color LaserJet Enterprise M553dn, которую я нашел в интернет-магазине А-Техно. Я живу неподалеку от склада, поэтому забрал покупку сразу же. А еще мне дали скидку, которая студенту – как раз кстати. Выглядит принтер нереально, я доволен!
Переваги:
Фантастический
Недоліки:
Нет
особисті дані