Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501) - AT152327 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501) - AT152327 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)
Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)
Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)
Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)
Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)

Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501) - AT152327

Код товару: AT152327
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.5 л, Потужність 1800 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.5 л
Потужність 1800 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Функції SMART управление
Колір White
Опис

Придбати Електрочайник Xiaomi MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник MiJia Smart Home Kettle (YM-K1501)

Зовнішній корпус чайника виконаний з харчового поліпропілену білого кольору. Дизайн витриманий в елегантному мінімалістичному стилі. Особлива опрацювання була проведена щодо носика, який забезпечує акуратну струмінь без бризок і різких поштовхів.

Завдяки лаконічному дизайну чайник відмінно впишеться в будь-яке місце в будинку, будь то чайний столик у вітальні або барна стійка на кухні. У днище чайника знаходиться нагрівальний елемент потужністю 1800 Вт, що забезпечує рівномірний і швидкий нагрів води.

Xiaomi Mi Kettle має кілька температурних режимів. Наприклад, різні сорти чаю мають свої правила заварювання: наприклад, щоб максимально розкрити аромат чаю Пуер, необхідно його заварювати окропом; зелений чай заварюється при температурі 80-90 ° С, пробіотики і мед також вимагають певної температури - занадто гаряча вода може звести нанівець їхні корисні властивості.

Чайник Xiaomi оснащений функцією розумної регулювання температури. Вона здійснюється за допомогою Bluetooth-з'єднання через мобільний додаток Xiaomi Smart Home. За допомогою неї ви можете управляти температурою води в чайнику на ваш розсуд, наприклад, підігріти воду до певної температури або зберегти потрібну вам температуру після закипання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані