Дитячий манеж Dwinguler Замок Castle (PDCL1000) - AT152557 - купити Дитячі манежі в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий манеж Dwinguler Замок Castle (PDCL1000) - AT152557 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Дитячий манеж Dwinguler Замок Castle (PDCL1000)

Дитячий манеж Dwinguler Замок Castle (PDCL1000) - AT152557

Код товару: AT152557
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип домашній ігровий майданчик, Вікова група від 6-ти місяців, Колір різнокольоровий, Матеріал пластик, Складна конструкція так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 6 месяцев
Колір разноцветный
Матеріал пластик
Тип домашняя игровая площадка
Виробник Dwinguler
Опис

Придбати Дитячий манеж Dwinguler Замок Castle (PDCL1000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий будиночок Dwinguler Замок Castle (PDCL1000)

Дитячий манеж-огорожу Dwinguler Castle від корейського виробника Dwinguler - чудова альтернатива звичному манежу, в якому можна залишити дитину і не турбуватися про його безпеку і правильний розвиток.

Розміри замку обрані з урахуванням площі великого ігрового килимка Dwinguler (килимок не входить в комплект), який зробить дозвілля максимально цікавим і безпечним. У таку захоплюючу гру діти можуть занурюватися годинами. Це час батьки зможуть присвятити себе - двері замку закриваються зовні, що робить неможливим їх відкриття зсередини. Таким чином, з самого раннього віку у дитини формується свобода вибору, однак, поки що чітко обмежена батьками, спостерігають за іграми і пересуваннями свою дитину з оглядового віконця.

Яскравий і барвистий зовнішній вигляд конструкції тільки на вигляд здається «казковим» - насправді його підставу покрите протиковзким матеріалом, кожне його з'єднання з закругленими рамками максимально продумано, а матеріал, незважаючи на велику схожість зі звичайним пластиком, незвичайно міцний. Виробник дає гарантію захисту від ковзання і поломки.

Ще однією перевагою замку є його компактність. Під час гри - це великий простір для фантазії, а по завершенню - акуратно складена конструкція, яку можна демонтувати всього за кілька хвилин.

Особливості дитячого замку Castle Dwinguler:

Розмір огорожі 2400 х 1500 х 783 мм

У комплекті 12 елементів

Ідеальний для ігор вдома, в дитячому саду, медичних установах, на пікніку

При виробництві задіяні тільки міцні і нешкідливі матеріали

Без використання шкідливих речовин, руйнівників і важких металів

Виробництво відповідає всім вітчизняним і міжнародним стандартам якості

Технологія виробництва сертифікована по ISO

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані