Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177) - AT152559 - купити Дитячі манежі в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177) - AT152559 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177)

Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177) - AT152559

Код товару: AT152559
В наявності
2 377 грн
Короткий опис:
Тип домашній ігровий майданчик, Вікова група від 6-ти місяців, Колір різнокольоровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 6 месяцев
Колір разноцветный
Тип домашняя игровая площадка
Виробник Dwinguler
Опис

Придбати Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий будиночок Dwinguler Додаткова секція XQ до Castle (26177)

Супер пропозиція від компанії Dwinguler! Додаткові секції XQ дозволяють об'єднати два манежу в один величезний Castle. Розміри нового Dwinguler Castle XQ складають: 4,6 м (довжина) на 2,8 м (ширина). Тепер в нього можна помістити цілих 4 килимка великого розміру Dwinguler.

У комплект входить:

2 секції червоного кольору

2 секції синього кольору

2 додаткові планки з гумовими ніжками.

У манежі-огорожі Castle XQ вистачить місця, щоб побігати, пострибати і пограти в м'ячик. Незважаючи на досить великі розміри, конструкція залишається такою ж стійкою, як і стандартний манеж Dwinguler.

Основні особливості Dwinguler Castle XQ:

Подвійні кріплення і додаткові стабілізуючі планки допомагають зберігати стійкість конструкції

Високоякісні і безпечні для здоров'я дітей матеріали виготовлення

Площа в 4 рази більше стандартного манежу Castle

Може використовуватися для проведення дитячих свят або міні-змагань в домашніх умовах, а також в дитячих садках, на ігрових майданчиках або в дитячих кімнатах розважальних центрів.

Компанія Dwinguler (Двінгулер), заснована в Південній Кореї лише кілька років тому, сьогодні є одним з провідних виробників ігрових килимків для малюків. На українському ринку цей бренд з'явився порівняно недавно, але вже багато батьків встигли оцінити якість і високу функціональність продукції компанії Dwinguler (Двінгулер). З корейської мови назва даного бренду перекладається як «перекидатися», що повністю відображає напрямок діяльності компанії.

Вже більше семи років бренд Dwinguler (Двінгулер) користується популярністю в країнах Європи, в США, на Близькому Сході, Кореї, Китаї та Австралії. Сьогодні і українські батьки для своїх непосид можуть придбати якісні ігрові килимки.

Розвиваючі і ігрові дитячі килимки торгова марка Dwinguler (Двінгулер) виготовляє з безпечних, екологічно чистих і гіпоалергенних матеріалів, які не принесуть шкоди вашій дитині. Продукція випускається за унікальною сертифікованої технології, відповідає міжнародним стандартам і вимогам ISO 9001 і CPSIA (США). Крім того, в арсеналі бренду Dwinguler (Двінгулер) також сертифікат Європейського стандарту іграшок, що підтверджує відсутність у килимках важких металів, формальдегідів і ендокринних руйнівників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані