Електроплитка SEVERIN DK 1031 - AT153110 - купити Електроплити в Києві й Україні, доступні ціни на Електроплитка SEVERIN DK 1031 - AT153110 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електроплитка SEVERIN DK 1031
Електроплитка SEVERIN DK 1031

Електроплитка SEVERIN DK 1031 - AT153110

Код товару: AT153110
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип варильної поверхні індукційна, Кількість конфорок 2, Колір чорний, Тип управління сенсорне, Діаметр нагрівальної поверхні 210 мм, Вхідна потужність 3400 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип варочной поверхности для индукционных плит
Колір Чорний
Тип управления сенсорное
Диаметр нагревательной поверхности 210 мм
Входная мощность 3400 Вт
Виробник SEVERIN
Опис

Придбати Електроплитка SEVERIN DK 1031 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настільна індукційна плита SEVERIN DK 1031 – це неоціненний помічник на маленькій кухні, дачі для приготування їжі. Даної моделі на розігрів конфорки час не потрібно, адже нагрівається не плита, а сам посуд на ній. Привабливий дизайн пристрою чорного кольору дозволяє вписатися в будь-який інтер'єр.

SEVERIN DK 1031 оснащена двома конфорками потужністю 3400 Вт і управляється сенсорними датчиками.

Стильні, зручні в застосуванні, довговічні електроприлади Severin !

Керуючись цим принципом, Компанія Severin виробляє електроприлади вже 50 років! Компанія йде в ногу з процесом глобалізації. За допомогою компетентних торгових партнерів Severin поставляє свою продукцію більш ніж в 80 країн світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані