Парова станція BRAUN IS 7143 WH - AT153179 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція BRAUN IS 7143 WH - AT153179 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Парова станція BRAUN IS 7143 WH
Парова станція BRAUN IS 7143 WH
Парова станція BRAUN IS 7143 WH

Парова станція BRAUN IS 7143 WH - AT153179

Код товару: AT153179
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал підошви алюміній, Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Колір білий, Потужність 2400 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 7 бар,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы алюминий
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Колір White
Потужність 2400 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 7 бар
Объем резервуара 2 л
Паровой удар 400 г/мин
Постоянная подача пара 125 г/мин
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Парова станція BRAUN IS 7143 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Легка і ергономічна прасувальна система Braun IS 7143 WH створена в сучасному дизайні, вона гарантує, що кожна річ у вашому гардеробі буде охайною, ідеально відпрасованого і акуратною. Система легко справляється з різними типами тканин, делікатно доглядаючи навіть за самими примхливими матеріалами. Вам не доведеться витрачати багато часу і сил, щоб привести в порядок свої речі – дана модель пропонує вам самий швидкий, зручний і ефективний спосіб прасування. Завдяки потужному паровому удару і постійній подачі пари 120 г/ хв, забезпечується миттєве розгладження навіть найскладніших складок.

Унікальна підошва

Ціна IS 7143 WH цілком прийнятна, якщо врахувати її чудові характеристики. Модель оснащена унікальною підошвою Eloxal 3D BackGlide, яка гарантує чудове плавне ковзання по будь-якій тканині на 360°. Матеріал підошви володіє відмінною стійкістю до подряпин і різних пошкоджень, він в 2 рази міцніше, ніж нержавіюча сталь, тому праска прослужить вам дуже довго. Резервуар для води розташований окремо, тому праска в прасувальної системи має невелику вагу, це дає максимальний комфорт в процесі роботи з ним.

Зручне управління і зберігання

Система Braun IS 7143 WH володіє потужністю 2400 Вт, має компактні розміри, тому для вас не складе труднощів розмістити її в шафі або транспортувати, якщо це знадобиться. Вона оснащена простим механічним управлінням для установки необхідної температури. Є легка і надійна система швидкого блокування праски на паровій станції. Для економії електроенергії ви можете включити економічний режим. А після 10 хвилин бездіяльності система відключиться автоматично.

Система очищення

Дана модель обладнана системою очищення від накипу CalcClean, що забезпечить тривалий термін служби парогенератора. У разі підвищеного накопичення вапняних відкладень система обов'язково сповістить вас за допомогою світлового індикатора. Процес очищення не займе багато часу. Вам потрібно всього лише відкрити резервуар для води, налити в нього воду і злегка потрусити станцію, потім просто натиснути на відповідну кнопку на панелі інтерфейсу, після цього система буде ретельно очищена.

Техніка фірми Braun має найвищі показники надійності, зручності використання, ергономіки і технічних характеристик. Це, нарівні, з оптимальною ціновою політикою робить її, безсумнівно, однією з кращих на ринку України, а також інших країн.

Вся продукція Braun сертифікована в Україні, а так само має найвищу якість, підтверджену різними європейськими сертифікатами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані