Фен ROWENTA CV8730 - AT153192 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен ROWENTA CV8730 - AT153192 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен ROWENTA CV8730
Фен ROWENTA CV8730
Фен ROWENTA CV8730

Фен ROWENTA CV8730 - AT153192

Код товару: AT153192
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 2200 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2200 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Чорний
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор, диффузор
Длина шнура 1,8 м
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Фен ROWENTA CV8730 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен ROWENTA CV8730 відмінно впорається зі своїм основним завданням, допомагаючи Вам швидко висушити волосся, одночасно надавши бажану форму зачісці. Rowenta CV 8730 виконаний в привабливому для споживача дизайні з використанням високоякісних матеріалів і сучасних технологій, які позитивно позначилися на його загальних експлуатаційних характеристиках.

Потужність даної моделі відповідає Потужність 2200 Вт, гарантуючи високу продуктивність приладу. Не менш зручна можливість вибору з двох швидкісних і трьох температурних режимів, а також наявність функції подачі холодного повітря, що допомагає зафіксувати результат укладання, і системи іонізації, що допомагає зберегти здоровий блиск волосся. Крім цього, в комплекті з Rowenta CV 8730 виробник пропонує дві щілинні насадки і дифузор.

Rowenta - це торгова марка, створена німцями в 1909 році. Її засновник Роберт Вейнтрауд зареєстрував марку "Rowenta" і створив компанію "Вейнтрауд і Ко". Продукція тих років мало нагадує сьогоднішній асортимент компанії. Тоді фірма випускала письмові і туалетні приналежності, а також приналежності для куріння.

Сьогодні Rowenta задовольняє потреби естетів, що цінують гармонію, максимум якості і зручності. Таким якостям відповідає інноваційна продукція компанії Rowenta. Фірма випускає дрібну побутову техніку, без якої сучасне життя не була б настільки комфортна: прилади, що дозволяють людині доглядати за собою, праски, пилососи, тостери, чайники, кавоварки. Почала випускати праски, кавоварки, чайники і тостери компанія Rowenta в 20-і роки 20 століття.

Rowenta за довгі роки роботи високо оцінена споживачами, особливу вдячність вона заслужила за розробки прасок з інноваційними функціями, які дозволяють легко і якісно доглядати за білизною. Фірмі належить розробка в 1949 році праски з термостатом, вона ж розробила в 1957 праска, що має функцію відпарювання.

Пилососи, що випускаються маркою з 1974 року, мають особливе значення для Rowentи і в даний час, їх благополучна історія і просування на ринку тривають. Головною метою фірми Rowenta завжди було отримати якісний кінцевий продукт, бездоганний результат. Від даного девізу компанія ніколи не відступає.

В даний час, вже в нову епоху, Rowenta створила новий логотип, затвердивши своє лідируюче становище на ринку, створивши нову продукцію, спрямовану в майбутнє, відповідну духу часу і потребам сучасних споживачів. Розроблена відомими в світі дизайнерами, ця продукція відображає суть марки Rowenta.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані