Тостер TEFAL TT340830 - AT153230 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер TEFAL TT340830 - AT153230 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830
Тостер TEFAL TT340830

Тостер TEFAL TT340830 - AT153230

Код товару: AT153230
В наявності
1 499 грн
Короткий опис:
Тип керування електронне, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Потужніть 850 Вт, Кількість ступенів підсмажування 7, Функція підігріву так, Матеріал корпусу Нержавіюча сталь,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления электронное
Потужність 850 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Количество степеней поджаривания 7
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Вага 1.8 кг
Колір нержавіюча сталь
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Тостер TEFAL TT340830 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер TEFAL TT340830

Відсіки для хліба різної товщини. Ідеально підходить для товстих і тонких скибочок. Знімний піддон для крихт. Легка очистка - просто вийміть піддон і викиньте крихти. Індивідуальний результат. 7 ступенів обсмажування для тостів на будь-який смак. Функція зупинки і вилучення. Спеціальна функція для негайної зупинки роботи тостера під час приготування

Дві функції з підсвічуванням. Функції розморожування і підігріву. Корпус з нержавіючої сталі. Елегантний дизайн прикрасить будь-яку кухню. Високий підйом. Для легкого вилучення всіх навіть самих маленьких тостів.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Tefal має представництва в 120 країнах світу, продукція фірми Tefal унікальна, вона в стані перетворити процеси догляду за білизною, приготування їжі в комфортні і приємні заняття, полегшує зусилля людини в цих процесах. Дизайн приладів, випущених під знаком цієї торгової марки яскраво індивідуальний, відрізняється стильністю і сучасністю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані