Пилосос Magio MG-900 - AT153478 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Magio MG-900 - AT153478 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос Magio MG-900
Пилосос Magio MG-900
Пилосос Magio MG-900
Пилосос Magio MG-900

Пилосос Magio MG-900 - AT153478

Код товару: AT153478
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа електровіник, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на рукоятці, Потужність мотора 120 Вт, Фильтр на виході мікро,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Тип пылесоса электровеник
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Мощность мотора 120 Вт
Фильтр на выходе микро
Емкость пылесборника 0.5 л
Длина шнура безпровідне
Вага 3
Колір Pink
Уровень шума 75 dB
Опис

Придбати Пилосос Magio MG-900 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вертикальний пилосос Magio MG-900 в повній мірі відповідає сучасним вимогам зручності та якості прибирання. Вага такого пилососа, його маневреність і компактність дозволяють комфортно проводити прибирання в будь-яких приміщеннях.

У вертикального пилососа багато переваг, пов'язаних з особливостями його конструкції. Головні плюси, якими він володіє: зручність зберігання - компактність, вертикальна спрямованість і складна ручка агрегату роблять можливим заховати його з очей в будь-якому вільному кутку комори; високу якість прибирання - велика маневреність самого пилососа, турбо щітка, а також знімний ручний пилосос дозволяють дуже якісно прибрати в самих важкодоступних місцях; повна мобільність - ваше пересування по будинку під час прибирання не обмежена довжиною проводу або наявністю розеток, головне - вчасно заряджати акумулятор приладу; велика місткість пилозбірника - завдяки збільшеному об'єму мішка ви можете довше не повертатися до його спорожнення.

MAGIO (Мажіо) - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві. За короткий період часу вона стала користуватися великим попитом серед покупців. Завдяки економії на рекламі виробникам вдалося створити якісну побутову техніку, здатну конкурувати з більш дорогими брендами.

Проводиться вся продукція в Китаї. Асортимент продукції включає в себе кухонні і побутову техніку: плити, мультиварки, блендери, кавоварки, прилади для краси, здоров'я і вдома: фени, стайлери, ваги. Зупинивши свій вибір на техніки MAGIO, ви ніколи не пошкодуєте.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані