Дитячий манеж Bertoni/Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175) - AT154264 - купити Дитячі манежі в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий манеж Bertoni/Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175) - AT154264 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Дитячий манеж Bertoni/Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175)

Дитячий манеж Bertoni/Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175) - AT154264

Код товару: AT154264
В наявності
118 грн
Короткий опис:
Тип манеж-ліжко, Вікова група від народження, Колір жовтий, бежевий, Складна конструкція так, Особливості фіксатор від довільного складання, колеса, бічні дверцята, Розміри в розкладеному стані 125*65*76см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от рождения
Колір желтый, бежевый
Особливості фиксатор от произвольного складывания, колеса, боковая дверца
Размеры в разложенном состоянии 125*65*76см
Тип манеж-кровать
Виробник Bertoni (Lorelli)
Опис

Придбати Дитячий манеж Bertoni/Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дитячий манеж Bertoni / Lorelli SAN REMO 1L Beige & Yellow Happy Family (20175)

З народження до 3-х років. Манеж-ліжечко має жорстке дно, що буде сприяти правильному розвитку постави, з можливістю використання матраца, завтовшки до 10 см. Манеж додатково оснащений спеціальним лазом на блискавки, який дозволить дитині самостійно залишати його. У комплекті є зручна сумка для перенесення ліжка, що дозволить брати її з собою в подорожі або на дачу. Ви можете купити своєму малюку манеж-ліжечко Bertoni San Remo 1L і завжди мати під рукою зручне спальне місце.

Особливості манежу-ліжечка Bertoni San Remo 1L: манеж має жорстке дно, яке сприяє правильному формуванню постави. Має 1 рівень висоти дна. На дно манежу можливо розміщувати матрац товщиною до 10 см. Спеціальний лаз на блискавці розташований c боці манежу. Ніжки по центру ліжечка забезпечать додаткову стійкість. Колеса на ніжках дозволять легко переміщати манеж по кімнаті. Передбачена подвійна захист від складання. Манеж легко і швидко складається в зручну компактну сумку, дуже зручну для перенесення. Оббивка манежу виконана з міцної антибактеріальної тканини. Матеріал: пластик, метал, текстиль.

Bertoni - провідна торгова марка, що випускає ігрові манежі для Ваших малюків, що використовує ергономічні рішення в поєднанні з сучасним дизайном і цікавою кольоровою гамою. На базі традицій, відповідальності та інновацій компанія досягла позицій активно працюючої компанії з оперативної мобільністю і ринкової гнучкістю, з солідним торговим присутністю на національному та міжнародному ринках. На міжнародному рівні Bertoni досить успішно продається в Румунії, Сербії і Чорногорії, Македонії, Греції, Албанії, Боснії і Герцеговині, Молдові, Словаччині, Білорусі, Австрії.

Продукція болгарського бренду Bertoni / Lorelli відома в Європі з 1995 року. Сьогодні це підприємство є одним з найпотужніших і безперервно розвиваються компаній з виробництва і продажу товарів для дітей, які експортуються в 16 країн Європейського союзу. Цю торгову марку люблять, їй довіряють і з задоволенням використовують для своїх малюків батьки, які цінують комфорт і зручність.

Компанія DIDIS LTD створила торговельну марку BERTONI, яка давно служить зразком якості, функціональності, практичності і високої функціональності. З 2013 року компанія зробила новий виток у своєму розвитку, створивши нову лінійку виробів, що отримала назву Lorelli. Застосування нових технологій, інноваційного підходу до створення величезного переліку продукції для використання дітьми дозволило батькам купувати товари, здатні максимально допомогти малюкам покращувати їх світосприйняття, привертати увагу до яскравих, оригінальним предметів, а також оточити їх максимальною турботою і увагою.

До переваг дитячих товарів, що випускаються під брендом Bertoni / Lorelli, відносяться: сучасний дизайн виробів; привабливий зовнішній вигляд; величезний вибір дитячих товарів; практичність; висока функціональність; безпеку; прийнятна ціна. У кожне свій виріб компанія Bertoni вкладає душу і любов до своїх крихітним клієнтам, створюючи дуже привабливі предмети для їх сприйняття, в різних кольорах: універсальні дитячі коляски, прогулянкові коляски, столики для годування, ходунки, манежі, шезлонги, ліжечка-трансформери, крісла- гойдалки та інші вироби для малюків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані