Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591) - AT155505 - купити Ігрові приставки в Києві й Україні, доступні ціни на Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591) - AT155505 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)
Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)

Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591) - AT155505

Код товару: AT155505
Немає в наявності
Короткий опис:
Жорсткий диск н.д., Колір сірий, Інтерфейси HDMI, Додатково 20 ігор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Grey
Інтерфейси HDMI
Додатково 20 игр
Виробник SONY
Опис

Придбати Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)

Легенда відеоігор, створена заново. Пожвавте епоху, яка назавжди змінила світ відеоігор, з легендарної PlayStation Classic. У комплекті з нею йдуть 20 кращих відеоігор для оригінальної консолі PlayStation, в тому числі Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash !, Wild Arms і інші - слідкуйте за оновленнями.

Мініатюрна, але потужна. Дизайн PlayStation Classic повністю повторює дизайн оригінальної консолі - включаючи логотип, розкладку кнопок і дизайн упаковки, - але в мініатюрі. Розмір нової PlayStation Classic на 45% менше розмірів оригінальної PlayStation 1994 року. У комплект цієї мініатюрної консолі входять два дротових контролера, кабель HDMI для підключення до телевізора і карта віртуальної пам'яті, щоб можна було зберігати прогрес гри при перемиканні між різними відеоіграми.

Поставляється з попередньо встановленими 20 оригінальними іграми для PlayStation: Battle Arena Toshinden. Cool Boarders 2. Destruction Derby. Final Fantasy VII. Grand Theft Auto. Intelligent Qube. Jumping Flash. Metal Gear Solid. Mr Driller. Oddworld: Abe's Oddysee. Rayman. Resident Evil Director's Cut. Revelations: Persona. Ridge Racer Type 4. Super Puzzle Fighter II Turbo. Syphon Filter. Tekken 3. Tom Clancy's Rainbow Six. Twisted Metal. Wild Arms.

Корпорація Sony - унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна.

 Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор. У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача. Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери.

Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані