Силікон рибальський Select Tsunik 2" col.003 (10 шт/упак) (1870.05.80) - AT157836 - купити Принади в Києві й Україні, доступні ціни на Силікон рибальський Select Tsunik 2" col.003 (10 шт/упак) (1870.05.80) - AT157836 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Силікон рибальський Select Tsunik 2" col.003 (10 шт/упак) (1870.05.80)

Силікон рибальський Select Tsunik 2" col.003 (10 шт/упак) (1870.05.80) - AT157836

Код товару: AT157836
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина, см 5, Їстівний так, Тип черв'як, Вага, г 0.53, Кількість в упаковці 10 шт., Колір бордо,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина, см 5
Виробник Select
Тип червь
Колір бордо
Кількість в упаковці 10
Опис

Придбати Силікон рибальський Select Tsunik 2" col.003 (10 шт/упак) (1870.05.80) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Силікон Select Tsunik – відмінна, недорога і функціональна приманка на окуня. Правда, в силу своїх конструктивних особливостей, цей черв'як непогано працює по ротаню, бичку, іноді й цілком «мирної» рибі: плотві, карасеві і т. д. Секрет уловистости в наявності потовщення в хвостовій частині і кільцевих ребер. Хоч вони і не явно виражені, але створюють додаткові коливання води, привертають увагу представників іхтіофауни.

Силікон Select Tsunik відмінно працює на всіх джигових оснащеннях в тому числі рознесених, в ультралайтовом діапазоні ваг. Це пасивна приманка, тому рибалка повинен «оживити» її рухами вершинки вудилища, застосовуючи микроджиговые техніки проводки. Широка палітра колірних рішень допоможе підібрати необхідний варіант під конкретні умови. До складу силікону включені стійкі атрактанти, стимулюючі рибу до поклевкам. Купити силікон Select Tsunik рекомендується для микроджига, веки, і всіляких рознесені оснастки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані