Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Восстанавливающий экстракт малины 250 мл (3574661238920) - AT158148 - купити Гелі для душа в Києві й Україні, доступні ціни на Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Восстанавливающий экстракт малины 250 мл (3574661238920) - AT158148 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Восстанавливающий экстракт малины 250 мл (3574661238920)

Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Восстанавливающий экстракт малины 250 мл (3574661238920) - AT158148

Код товару: AT158148
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення зволоження, живлення, Класифікація миддл-маркет, Тип шкіри для всіх типів шкіри, Об`єм 250 мл, Країна-виробник США,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення увлажнение, питание
Классификация миддл-маркет
Тип кожи для всех типов кожи
Об`єм 250 мл
Виробник Johnson’s
Опис

Придбати Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Восстанавливающий экстракт малины 250 мл (3574661238920) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гель для душа Johnson's Body Care Vita Rich Відновлюючий екстракт малини 250 мл (3574661238920)
Відновлювальний гель для душу з екстрактом малини (з ароматом лісових ягід). Насичена оксамитова формула з екстрактом малини і зволожуючим гліцерином активно допомагає відновлювати суху шкіру, надаючи їй здоровий вигляд, відчуття м'якості і оновлення. Johnson & Johnson - одна з найбільш відомих у всьому світі торгових марок, які виробляють побутову хімію. Johnson & Johnson - це відомий американський бренд, який виробляє лікарські препарати, а також косметику для догляду за собою. Головний офіс бренду розташований в Нью-Брансвік в США. Бренд був заснований ще в 1886 році. Бренд включає в себе більше 180 дрібних компаній, що виробляють побутову хімію і косметику по догляду.

Продукція Johnson & Johnson отримала свою популярність і стала затребуваною в країнах світу. Компанія створює свою продукцію за інноваційними технологіями. У виробництві продуктів від Johnson & Johnson задіяні близько 90 тисяч співробітників, які не покладаючи рук, працюють над створенням все більш нових і якісних засобів. Цей відомий бренд створює ніжну косметику для самих маленьких. Johnson & Johnson Бебі є найвідомішою і затребуваною серед брендів, які виробляють дитячу косметику. Цей бренд створив перший дитячий шампунь "без сліз". Протягом довгих років компанія розвивалася і намагалася зробити свою продукцію більш досконалий.

І на сьогоднішній день споживачі продовжують користуватися косметикою Johnson & Johnson. Безліч різних засобів по догляду за шкірою малюка стали улюбленцями мам. Мами світу все більше і більше звертаються до продукції Johnson & Johnson Бебі, щоб створити своєму малюкові всі умови для правильного, надійного і безпечного відходу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані