Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Успокаивающий с розовой водой 250 мл (3574661238937) - AT158149 - купити Гелі для душа в Києві й Україні, доступні ціни на Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Успокаивающий с розовой водой 250 мл (3574661238937) - AT158149 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Успокаивающий с розовой водой 250 мл (3574661238937)

Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Успокаивающий с розовой водой 250 мл (3574661238937) - AT158149

Код товару: AT158149
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення очищення, зволоження, Тип шкіри для всіх типів шкіри, Об`єм 250 мл, Країна-виробник Італія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення увлажнение, очищение
Тип кожи для всех типов кожи
Об`єм 250 мл
Страна-производитель Италия
Виробник Johnson’s
Опис

Придбати Гель для душу Johnson’s Body Care Vita Rich Успокаивающий с розовой водой 250 мл (3574661238937) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гель для душа Johnson's Body Care Vita Rich Заспокійливий з рожевою водою 250 мл (3574661238937)
Заспокійливий гель для душу з рожевою водою. Насичена оксамитова формула з рожевою водою і зволожуючим гліцерином активно допомагає зволожувати і пом'якшувати шкіру, надаючи їй здоровий вигляд, відчуття м'якості і оновлення.

Johnson & Johnson - одна з найбільш відомих у всьому світі торгових марок, які виробляють побутову хімію. Johnson & Johnson - це відомий американський бренд, який виробляє лікарські препарати, а також косметику для догляду за собою. Головний офіс бренду розташований в Нью-Брансвік в США. Бренд був заснований ще в 1886 році. Бренд включає в себе більше 180 дрібних компаній, що виробляють побутову хімію і косметику по догляду.

Продукція Johnson & Johnson отримала свою популярність і стала затребуваною в країнах світу. Компанія створює свою продукцію за інноваційними технологіями. У виробництві продуктів від Johnson & Johnson задіяні близько 90 тисяч співробітників, які не покладаючи рук, працюють над створенням все більш нових і якісних засобів. Цей відомий бренд створює ніжну косметику для самих маленьких. Продукція Johnson & Johnson Бебі є найвідомішою і затребуваною серед брендів, які виробляють дитячу косметику. Цей бренд створив перший дитячий шампунь "без сліз". Протягом довгих років компанія розвивалася і намагалася зробити свою продукцію більш досконалий.

І на сьогоднішній день споживачі продовжують користуватися косметикою Johnson & Johnson. Безліч різних засобів по догляду за шкірою малюка стали улюбленцями мам. Мами світу все більше і більше звертаються до продукції Johnson & Johnson Бебі, щоб створити своєму малюкові всі умови для правильного, надійного і безпечного відходу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані