Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовый уксус пистолет 500 мл (9000100866699) - AT158238 - купити Миючі рідини для прибирання в Києві й Україні, доступні ціни на Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовый уксус пистолет 500 мл (9000100866699) - AT158238 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с tsd терминал, либо лампочки, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар бумагоуничтожительная машина, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам питания компьютера, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить барометр в нашем магазине, а также бесперебойник телевизора с доставкой по Херсону.
  • Выгодные цены на пассивное сетевое оборудование, предлагаем вам сделать выбор платы ноутбук и заказать с доставкой в Львове.
  • Быстро и удобно купить память, обратите внимание на заклепочник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовый уксус пистолет 500 мл (9000100866699)

Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовый уксус пистолет 500 мл (9000100866699) - AT158238

Код товару: AT158238
Немає в наявності
Короткий опис:
Застосування для скла та дзеркал, Тип безфосфатний, Забруднення жир, бруд, Поверхня скло, Об'єм/Вага 0.5 л, Особливості уникайте тривалого контакту з миючим засобом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип бесфосфатный
Загрязнение жир, грязь
Поверхность скло
Объем/Вес 0.5 л
Особливості избегайте длительного контакта с чистящим средством
Упаковка пластиковая емкость
Применение для стекол и зеркал
Виробник Clin, Henkel
Опис

Придбати Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовый уксус пистолет 500 мл (9000100866699) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Миюча рідина для прибирання Clin Фруктовий оцет пістолет 500 мл (9000100866699)
Відомий бренд Clin розробляє високоефективні засоби для очищення скляних поверхонь всього будинку. Різноманітні спреї просто впораються з найскладнішими забрудненнями на стеклах, створюючи чистоту і блиск без неприємних розлучень.

Спеціально для миття вікон, дзеркал, автомобільного скла і інших поверхонь було розроблено Засіб для миття вікон "Фруктовий оцет" Сlin. Зручний регулятор на носику упаковки дозволяє користуватися двома варіантами розпилення для більшої ефективності: стандартним і піноутворюючим.

У складі продукту міститься спирт, який збагачений нано-частинками. Вони надійно захищають поверхню після миття, забезпечуючи сяючу чистоту скляних поверхонь без розводів. Засіб має приємний аромат фруктів. З продукцією Clin ви можете забути щодо стомлюючої полірування і запотівання стекол у вашій квартирі! Склад. 5% А-ПАР, ізопропіловий спирт, моноефіри гликолей, барвник, консервант, віддушка, бітрекс, вода. Спосіб застосування. Нанести трохи засобу на поверхню і витерти сухою, чистою ганчіркою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані