Бальзам-ополіскувач Pantene Увлажнение и восстановление 200 мл (4015600262983) - AT158973 - купити Бальзами-ополіскувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бальзам-ополіскувач Pantene Увлажнение и восстановление 200 мл (4015600262983) - AT158973 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бальзам-ополіскувач Pantene Увлажнение и восстановление 200 мл (4015600262983)

Бальзам-ополіскувач Pantene Увлажнение и восстановление 200 мл (4015600262983) - AT158973

Код товару: AT158973
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення зволоження, відновлення, Класифікація мас-маркет, Стать для жінок, Тип волосся для сухого волосся, для пошкодженого волосся, Об`єм 200 мл, Країна-виробник Румунія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Pantene
Призначення увлажнение, восстановление
Классификация масс-маркет
Тип волос для сухих волос, для поврежденных волос
Пол для женщин
Об`єм 200 мл
Страна-производитель Румыния
Возрастная группа для всех возрастов
Опис

Придбати Бальзам-ополіскувач Pantene Увлажнение и восстановление 200 мл (4015600262983) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бальзам-ополіскувач для волосся "Зволоження та відновлення"

Сухим волоссю потрібні дві речі: інтенсивне зволоження та відновлення. Їх подарує локонам бальзам-ополіскувач «Зволоження та відновлення» від Pantene. Продукт від американського бренду врятує волосся від пересихання, поверне йому силу, м'якість і густоту. Завдяки даному бальзаму волосся стануть пишними й шовковистими, знайдуть непробивний захист від впливу яскравого сонця, жорсткої води і морозного повітря.

Представлений бальзам-ополіскувач обволікає кожен волосок поєднанням вологи і поживних речовин. Він перемагає надмірну сухість, відновлює пошкоджені ділянки волосся і робить їх міцними. Представлене засіб надає волоссю блиск, позбавляє від ламкості і посічених кінчиків. Після його використання розчісування волосся стає невимовно простим і швидким.

Вам варто випробувати бальзам-ополіскувач «Зволоження та відновлення» від Pantene. Він вирішить проблему зайвої сухості волосся, подбає про їх здоров'я та красу.

Спосіб застосування: рівномірно нанесіть засіб по всій довжині волосся, у напрямку від кінчиків до коренів. Ретельно змийте.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані